Placeholder canvas
L’Estadi de la Ceràmica, un impuls per a la província
L’Estadi de la Ceràmica, un impuls per a la província
||||||

Sis poblacions de Castelló han mostrat els seus encants en el feu groc aquesta temporada

L’Estadi de la Ceràmica s’ha convertit en un ambaixador excepcional de la nostra província des de la seua inauguració en 2017. El feu groc és un fidel reflex del fort compromís del Villarreal CF amb la seua terra i un escenari fantàstic per a fomentar l’activitat econòmica i cultural de la província de Castelló.

A través de la seua denominació, l’Estadi de la Ceràmica promociona una de les indústries més importants de la província i dona vida a projecte integrador que conjumina la participació de les més empreses més destacades del sector azulejero. Pamesa, Porcelanosa, Argenta Ceràmica Torrecid i Ferro són els patrocinadors principals del feu groc, mentre que TAU Ceràmica, Bestile, Esmalglass-Ítaca i Colorobbia tenen la categoria de patrocinadors oficials. També formen part del projecte Incogas, Ica, Vidres, Gizemfrit, Kerakoll i Azuliber com Partners Oficials. Totes aquestes prestigioses signatures compten amb el seu espai en la façana del camp groc, que rep cada temporada diversos milers d’afeccionats procedents de tots els racons d’Europa.

Així mateix, des de fa cinc temporades, el Villarreal CF duu a terme la iniciativa d’Endavant Província, que té com a principal objectiu promocionar el turisme de les diferents poblacions de la nostra província.

D’aquesta manera, el club converteix en protagonista a una localitat cada jornada, brindant-li l’oportunitat d’exhibir els seus encants, costums i gastronomia als milers d’afeccionats que acudeixen cada cap de setmana a l’Estadi de la Ceràmica. En la present temporada 2019/20, fins hui, Vinaròs (Real Valladolid), Nules (Real Betis), Almassora (Deportivo Alavés), Vila-real (Getafe), Onda (Osasuna) i Benicàssim (Levante) han sigut les poblacions que han brillat amb llum pròpia en el feu groc.

Convidats pel club, al voltant de 2.500 veïns procedents d’aquestes ciutats han pogut presenciar un partit de l’en directe des de les graderies de l’Estadi de la Ceràmica. A més, els alcaldes van ser convidats d’honor en els menjars de directives, que van ser a càrrec de restaurants locals en cada cas. Com a colofó, les bandes de música municipals van desfilar abans i durant el descans de els encontres, despertant així la càlida ovació dels aficionats ‘groguets’.

Compartir.