Placeholder canvas
L’Aleví D, una pinya que no deixa de créixer
L’Aleví D, una pinya que no deixa de créixer
||||

Els joves jugadors han anat millorant els seus resultats amb la companyonia com a millor arma

“Què som? Un equip. Qui som? El Villarreal. Què farem? Guanyar, guanyar i guanyar”. Aqueix és el crit de guerra d’un equip amb majúscules. L’Aleví D, com la resta de conjunts de la Cantera Grogueta, es troba en aquests moments sense activitat a causa de l’aturada. Segur que es troben a faltar. No en va, els seus futbolistes i cos tècnic han format una autèntica pinya dins del vestuari.

“És un gran grup humà que ens facilita molt el treball. Els xavals tenen un gran compromís i això es nota en cada entrenament”, comenta un dels entrenadors, Víctor Marín, que té l’ajuda en el cos tècnic de Josep Cerezo.

L’Aleví D competeix en una exigent competició com és el Grup 1 d’Aleví de Primer Any de Castelló. Els resultats són el de menys. L’important és la formació dels jugadors, tant futbolística com personalment. “Sobretot els diem que han de ser solidaris i pensar en els companys. És important crear un grup humà per a a partir d’ací créixer, tant com jugadors com persones”, assevera Víctor Marín.

De fet, des que s’iniciara la Lliga, l’equip ha crescut substancialment. “Els jugadors saben molt bé el que han de fer en el moment que tenim la pilota i també quan no la tenim. Els conceptes són molt clars”, conclou el tècnic. L’Aleví D va ‘in crescendo’.

Els jugadors que componen l’equip són Héctor Carmona Cortés, Marc Soler Rubert, Manolo Rubert Colonques, Pascual Girona Montblanc, Sebastian Gabriel Sasu, Vicent Climent Moliner, Pablo Sainz de Baranda Poveda, Xavi Sanjuán Rodríguez, Héctor Puchol Suárez, Ferran Barreda Salado, Carlos Arnau Peña, Sergio Martínez Sabiote i Samuel Zahinos Muñoz.

Compartir.