L’actualitat del Submarí, als programes oficials
L’actualitat del Submarí, als programes oficials

VILLARREAL CF

La prèvia del filial, l’homenatge a Mario i la presentació de Afif, a Villarreal CF TV i Villarreal CF Ràdio

 

Els programes oficials del club, Villarreal CF TV i Villarreal CF Ràdio, repassaran avui tota l’actualitat del conjunt groc en dos complets programes. L’espai comptarà amb la presentació del de Qatar Akram Afif com a futbolista groc, l’homenatge a Mario Gaspar a Novelda, les prèvies del Logroñés-Villarreal de la fase d’ascens a Segona A i la del Màlaga-Juvenil A en Copa del Rei i molts altres continguts.

El filial groc disputa el seu primer xoc per aconseguir la tornada a categoria de plata del futbol espanyol. El xoc Logroñés-Villarreal B serà emès en directe i en exclusiva a través de Televisió Castellón Mediterráneo. Per la seua banda, el Juvenil A de el Villarreal s’enfrontarà al Màlaga (diumenge, 12.00hores) en la tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei de la categoria. L’equip de Javi Calleja afronta el xoc amb un important avantatge després de la victòria per 2-0 en el partit d’anada.

Villarreal CF TV, a la web oficial i en les televisions locals

El programa s’emetrà avui a les 21.00 hores en Teve 4, a les 22.00 hores a Plana2 i en Televisió de Castelló Mediterrani (TVCS) a les 22.30 hores. Per descomptat també estarà disponible a la web oficial del Villarreal durant la setmana.

Villarreal CF Radio, en Ràdio Vox UJI (107.8 FM)

Els aficionats del club podran escoltar el programa oficial del Villarreal CF en Ràdio Vox UJI (107.8 FM), la ràdio de la Universitat Jaume I de Castelló. El programa s’emet els dilluns de 15.30 a 16.00 hores i els divendres de 14.00 a 15.00 hores.

Compartir.