Junts per una mateixa passió
Junts per una mateixa passió

HOYOYO

L’Infantil A es va divertir al costat dels joves dels centres d’acollida Plana Alta i Plana Baixa

Els jugadors de l’Infantil A van viure una sessió d’entrenament inusual, però igual o més divertida que les habituals. Els joves dels centres d’acollida Plana Alta i la Plana Baixa van visitar les instal·lacions de la Ciutat Esportiva per participar en l’entrenament de l’equip del futbol base groc dins de la iniciativa Endavant Igualtat.

Una sessió que va aparcar la vergonya de tots dos grups amb tot tipus d’activitats: rondos, passades… Un entrenament distès que va culminar amb una sèrie de partits en els quals els joves es van barrejar per conèixer-se millor i començar a llaurar una amistat. No en va, ja és la tercera vegada que tots dos grups tenen contacte aquesta temporada i entre ells ja s’apreciava una certa complicitat. Així ho reconeix Gabriel Torres, treballador del centre d’acollida Plana Baixa: “Les primeres vegades hi havia timidesa per les dues parts, però a mesura que ens anem veient es van forjant les primeres amistats”.

En la mateixa línia opina Joan, un dels coordinadors del centre d’acollida Plana Alta, que valora la iniciativa d’Endavant Igualtat com “enriquidora per a les dues parts”, ja que els xavals coneixen diferents realitats i gaudeixen compartint experiències amb altres nois de la seua edat.

Un dels integrants de l’Infantil A, Nacho Vila, va destacar l’interès de la vinculació impulsada per Endavant Igualtat. “És interessant conèixer a gent de la nostra edat, socialitzar amb ells i donar-nos compte, també, de la sort que tenim i moltes vegades no apreciem”, va concloure el prometedor futbolista de l’Infantil A.

Per gaudir del reportatge sobre aquesta jornada entre l’Infantil A i els centres d’acollida Plana Alta i Plana Baixa tan sols cal punxar en la pestanya de vídeo situada just baix la foto principal.

 

Compartir.