Placeholder canvas
Jaume Costa: “Sempre seré un groguet més”
Jaume Costa: “Sempre seré un groguet més”
||||||

Jaume Costa s’ha acomiadat del Villareal i de la seua afició després de deu temporades en el club groc

Jaume Costa ha donat hui una roda de premsa telemàtica per a acomiadar-se del club. El lateral valencià ha volgut llançar un missatge a l’afició del Villarreal: “Vull agrair tot el que han viscut amb mi. En els moments bons i dolents sempre han sigut ací. També vull donar les gràcies al club i a tots els empleats que ens fan el dia a dia més fàcil. Estiga on estiga, sempre seré aficionat del Villarreal. Seré un ‘groguet’ més, sempre. Això no és un adeu, és un fins ara. Espere que en un futur es tornen a creuar els nostres camins”.

El futbolista valencià va reconéixer que els anys que ha passat en el club han sigut molt especials: “Si haguera de definir el meu pas pel Villarreal la paraula seria espectacular. Des que vaig arribar no vaig somiar amb passar quasi tota la meua carrera en un club com aquest. He viscut molts moments especials al Villarreal. M’alegre del títol de l’Europa League, sobretot per la gent del club”. Jaume Costa va tindre paraules d’agraïment al club: “Tot el que tinc és gràcies al Villarreal”.

D’altra banda, Costa ha valorat de manera positiva la seua última temporada amb el club: “Aquest últim any he jugat 25 partits i en diverses posicions, de lateral esquerre i de migcampista. He estat també intentant ajudar als joves. A nivell col·lectiu hem fet una gran família i un gran grup. És veritat que en LaLiga no es van aconseguir els objectius, però si que complim objectius més grans com estar en Champions i guanyar una copa”.

El fins hui defensa del Villarreal CF també ha assegurat que no podria quedar-se amb un moment de les deu temporades que ha viscut en l’equip ‘groguet’: “El club mereixia una copa per a tractar-se amb els més grans”.

D’aquesta manera, Jaume Costa ha dit adeu a una gran part de la seua carrera esportiva en el club groc. El Villarreal CF li agraeix el seu esforç, el seu compromís i el seu bon fer durant aquesta dècada i li desitja molta sort i molts èxits en la seua nova etapa professional.

Compartir.