Jackson i Lucía Gómez, protagonistes de ‘Una Estrela al teu Col·le’
Jackson i Lucía Gómez, protagonistes de ‘Una Estrela al teu Col·le’

Els groguets van gaudir d’una entranyable trobada amb els alumnes del Col·legi Sant Agustí de Castelló

El futbolista Nico Jackson i la defensa del femení Lucía Gómez van visitar aquest dijous als alumnes del CEIP Sant Agustí de Castelló de la Plana gràcies a l’activitat ‘Una Estrela al teu Col·le’.
En aquesta agradable visita dels dos futbolistes grocs, emmarcada en la iniciativa Endavant Club Groguet, els joves estudiants han tingut l’oportunitat de plantejar tot tipus de qüestions a tot dos futbolistes, fotografiar-se amb ells i aconseguir els seus autògrafs.


El Villarreal CF, amb els més xicotets gràcies a Endavant Club Groguet


A través de l’activitat ‘Una Estrela al teu Col·le’, el Villarreal CF acosta el club als més menuts de la província de Castelló des de la temporada 2014-15. Una infinitat de futbolistes del primer equip i del Villarreal Femení han passat durant els últims anys pels centres escolars de la província de Castelló.
A més, el club groc va ser capaç de reinventar-se durant la pandèmia per a continuar celebrant aquesta activitat ideant un format virtual que permetera acostar a les estreles grogues amb els aficionats més joves de la nostra província.

D’ara en avant, els futbolistes del primer equip del Villarreal i Villarreal Femení aniran passant per més centres escolars per a conéixer i gaudir dels més xicotets.

Compartir.