Placeholder canvas
Ja som 13.000 abonats!
Ja som 13.000 abonats!
||||||

Els abonats de la campanya 21-22 tenen de termini fins al dissabte per a renovar el seu abonament de la temporada del centenari

Ja som 13.000 abonats per a la temporada 22-23! El Villarreal CF ha donat a conéixer la xifra d’abonats fins al dia de hui i un total de 13.000 aficionats del Submarí ja tenen la seua passada de soci —que conté el logo del centenari en el seu disseny— per a la temporada 22-23, en la qual el club celebrarà el seu centenari en el remodelat Estadi de la Ceràmica disputant tres competicions: LaLiga, la Copa del Rey i la UEFA Conference League.

A més de les tres competicions anteriors, cal recordar que amb l’abonament els aficionats del Villarreal CF podran gaudir al seu torn dels partits del Villarreal B en LaLiga SmartBank i de les trobades del Villarreal Femení en la Primera Iberdrola.

La primera fase de la campanya d’abonaments finalitza el dissabte 30 de juliol. Fins llavors, els abonats grocs poden renovar el seu carnet tant EN LÍNIA com de manera física en el Gran Casino de Vila-real i les Oficines del TAU Castelló a Castelló de la Plana.

La segona fase, que serà entre l’1 i el 2 d’agost, anirà EXCLUSIVAMENT DIRIGIDA ALS ABONATS AFECTATS per la reorganització de butaques, que podran triar la seua nova ubicació.

Finalment, la tercera fase donarà principi el pròxim 3 d’agost, quan el club obrirà el termini per a les NOVES ALTES i es continuarà amb les renovacions i canvis de localitat. Cal destacar que en la present temporada no hi haurà una nova campanya d’abonaments per a la segona volta, sinó que es mantindran els preus actuals per a les noves altes.

Uneix-te a ‘El fil groguet’! Pots consultar més informació sobre la campanya d’abonaments prement ací.

Compartir.