“Ja hem superat eliminatòries així de difícils”
“Ja hem superat eliminatòries així de difícils”

HOYOYO

Marcelino analitza l’AS Monaco FC, rival groc en el ‘play-off’ de la Lliga de Campions

L’entrenador del Villarreal CF, Marcelino García Toral, va analitzar aquest migdia el rival del Submarí al ‘play-off’ de la Lliga de Campions. El tècnic asturià va advertir del potencial de l’AS Monaco FC: “Serà un rival complicat, ens ha tocat el Mònaco i crec que és molt més important tenir sort en el partit que en el sorteig. Des que nosaltres estem aquí mai ens ha tocat jugar el primer partit fora. Hem passat grans eliminatòries davant equips difícils jugant primer a casa. Ja hem superat eliminatòries així de difícils”.

Segons Marcelino, l’eliminatòria serà molt igualada: “La veig molt igualada, ja que vam jugar dos equips de lligues importants. El Mònaco té molt potencial econòmic i grans jugadors. A nivell físic ells jugaran dos partits més que nosaltres, però hem començat de manera molt similar la preparació. Jo crec que serà una eliminatòria molt bonica”.

El preparador del Submarí té clar que el camí a seguir és el de la concentració màxima: “Serà una eliminatòria que es decidirà per xicotets detalls. Les entitats dels rivals són importants, la manera de jugar dels dos equips és vistosa i per això serà una bona eliminatòria”.

Compartir.