Inscripció oberta per al Campus de Nadal
Inscripció oberta per al Campus de Nadal
||||

L’esdeveniment, dirigit per a joves de 4 a 17 anys, se celebrarà del 27 al 30 de desembre, a la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza

Obertes les inscripcions per al Campus de Nadal! Aquest esdeveniment, organitzat pel Villarreal CF i Endeka Sports, ofereix als més xicotets l’oportunitat de gaudir i aprendre del millor futbol al costat d’altres xiquets i xiquetes de la seua edat, amb l’objectiu que s’ho passen en gran practicant el seu esport favorit durant les seues vacances nadalenques.

El campus groguet, dirigit a joves de 4 a 17 anys, se celebrarà del 27 al 30 de desembre de 9.00 a 14.00 hores a la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza. El preu és de 220 euros per al públic general i de 205 euros per als jugadors que formen part del futbol base del Villarreal CF o CD Roda.

Aquest divertit esdeveniment, impartit sota la metodologia i la direcció dels tècnics de la Cantera Grogueta, es treballarà en la progressió tecnicotàctica dels participants, que a més tindran l’oportunitat de desenvolupar la seua condició física.

A tots els participants se’ls entregarà un equipament oficial de Campus Villarreal CF (samarreta i pantalons) i una visita al nou Estadi de la Ceràmica (segons l’estat actual de les obres de remodelació). Tots els mini futbolistes rebran un diploma personalitzat i participaran en una inoblidable festa de comiat.

Pots obtindre més informació trucant als telèfons: 964 500 250 i 678 636 252.

Inscriu-te ja!

Compartir.