Placeholder canvas
“Il·lusió i responsabilitat” en l’estrena de Marcelino“
“Il·lusió i responsabilitat” en l’estrena de Marcelino“

El tècnic asturià assegura que afronten el partit davant el Zamora amb “màxim respecte”

L’entrenador del Villarreal CF, Marcelino García Toral, s’ha mostrat molt il·lusionat amb el seu primer partit a les ordres de l’equip. El seu rival serà el Zamora en la Copa del Rei (dimecres, 21.00 hores). “Juguem contra un rival que ara va segon en el seu grup. Només ha perdut dos partits i és difícil marcar-li gols. Ha mantingut la seua porteria a zero 10 vegades. És un equip eficaç i competitiu. En Copa del Rei va eliminar al Racing de Santander i hem de tindre-li el màxim respecte. Hem de corregir els gols encaixats i intentar deixar la porteria a zero”, va assegurar.

Per a Marcelino, les nombroses baixes no han de servir com a excusa amb la condició de superar la ronda de Copa del Rei: “Tenim moltes baixes, però no és excusa. Amb els futbolistes que tenim afrontarem el partit amb el màxim respecte i alhora amb la responsabilitat de guanyar. Intentarem treballar per a aconseguir la victòria, independentment del rival i de la competició”.

Un dels futbolistes que no podrà jugar a Zamora serà Yeremy Pino. Marcelino va voler enviar-li un missatge d’ànim: “La seua lesió és una faena. Primer pel propi jugador. Sap que té un període llarg de recuperació. És un xic jove, però una baixa molt important per a nosaltres. Abans de res està la persona i el que volem és que es recupere totalment. Té el nostre suport. Li desitge paciència i l’ajudarem al fet que treballe intensament. Segur que tornarà a ser molt important per al Villarreal. Intentarem cobrir la seua baixa amb els jugadors que tenim ara mateix. Tenim futbolistes que es poden adaptar a eixa posició. Necessitarem a tots els jugadors perquè tenim molts partits en pocs dies”.

El preparador asturià va destacar la il·lusió amb la qual afronta la seua volta: “Em motiva molt ésser l’entrenador del Villarreal una altra vegada. Tinc la sensació que vaig tornar a casa. He rebut un tracte exquisit i estic molt agraït per això. Aquests dies han sigut idíl·lics per a mi. Ara que comença la competició serà més difícil. La dinàmica de l’equip no és la que volíem, però som optimistes. La realitat és la que és, però tenim optimisme i ambició de ser un equip competitiu. Tant de bo siguem capaços de guanyar aquest primer partit”.

Per a Marcelino, la clau estarà en l’eficàcia en les àrees: “Hem d’intentar millorar el nostre percentatge d’arribades i eficàcia en l’àrea rival i sobretot millorar en l’aspecte defensiu. Si mantenim la porteria a zero tenim més possibilitats de guanyar partits. El rival ens proposarà un joc de mínim risc i un replegament en bloc baix. La Copa és una competició molt atractiva i més amb el nou format. L’únic objetico és guanyar demà. Si no ho fem ja no podem pensar en el futur. Sempre cal pensar en l’immediat. És el moment de treballar per a guanyar parlant el just”.

Finalment, el míster va recalcar que posarà un equip molt competitiu amb la condició de superar al Zamora: “Les baixes ens obliguen a fer menys rotacions. Venim de deu dies sense competir. Posarem als jugadors que creguem. Respectem al Zamora i el que volem és guanyar. El normal és que participen la majoria dels jugadors del primer equip”.

Compartir.