skip to content
Il·lusionant per partida doble
Il·lusionant per partida doble
||||||

Unai Emery celebra la volta de l’afició a l’Estadi de la Ceràmica i destaca la importància del partit davant el Sevilla

Una jornada il·lusionant per partida doble. L’entrenador del Villarreal CF, Unai Emery, ha celebrat que 5.000 abonats del Submarí puguen presenciar en directe el partit d’aquest diumenge davant el Sevilla FC a l’Estadi de la Ceràmica (18.30 hores), al mateix temps que va advertir de la importància dels tres punts en joc. “És il·lusionant. A més de que torna el públic afrontem un partit molt important davant un rival consolidat com és el Sevilla FC. Queden tan sols sis punts en joc i està tot molt comprimit”, va asseverar.

Quant a l’anàlisi del rival, el tècnic basc va lloar el treball sevillista: “El Sevilla porta un creixement sostingut. Es basa a jugar a Europa i ara en Champions. Ha fet aqueix pas per a poder competir, i això t’ho dóna jugar Champions seguit, i el Sevilla està fent aqueix pas. Donen sensació d’equip fiable com a club i en el terreny de joc. Tenen un gran tècnic i una molt bona plantilla. Ho vam veure a Madrid controlant el partit i mereixent més. És un equip que m’agrada molt”.

Per a Emery, la clau estarà a trobar una regularitat: “Hem de trobar regularitat. Abans empatàvem molt, ara no ho fem. Ara guanyem, però ens penalitzen les derrotes a casa. Hem de trobar aqueixa regularitat per a sostindre al Sevilla, hem de ser capaços d’imposar el nostre joc més temps”.

Finalment, l’entrenador groc es va referir a la possibilitat que l’última jornada avançara els seus horaris: “Som l’equip amb més partits, això et genera un peatge i per això hem tingut lesions. És veritat que no és fàcil, però entenc que LaLiga hauria de buscar un calendari per a tindre un dia més per a jugar aqueixa final. No és possible que els implicats amb a Madrid i Villarreal que no seran molts, podríem jugar dissabte? Jo acceptaria, és una cosa que beneficia a un equip espanyol i crec que es podria buscar una solució per a evitar aqueix desgast i aqueixos problemes. És una final. Són uns 5 o 6 partits, jo si haguera de fer-ho ho faria. Crec que és bo per al Villarreal i per a LaLiga”.

Per a veure la roda de premsa completa de Unai Emery tan sols cal clicar en el ‘play’ situat just damunt de la fotografia principal.

Compartir.