Placeholder canvas
“Hem de seguir sent un equip sòlid”
“Hem de seguir sent un equip sòlid”

HOYOYO

L’entrenador del Villarreal B, Paco López, analitza el partit d’aquest dissabte davant l’Atlético Levante

L’entrenador del Villarreal B, Paco López, té clar quin és el camí a seguir. El seu equip acumula tres jornades sense perdre i dues victòries consecutives. Una ratxa que intentarà ampliar aquest dissabte davant l’Atlético Levante (17.00 hores, Villarreal CF Live i Televisión de Castellón Mediterráneo). “Hem de seguir sent un equip sòlid i compacte”, assegura el tècnic.

Segons el preparador valencià, el seu grup de futbolistes ha de seguir confiant cegament en les seves possibilitats per seguir creixent: “Tenir fe i confiança en el nostre joc està sent una de les claus i ha de continuar sent-ho. Hem de donar-li continuïtat a aquest bon treball dels últims partits”.

Quant a l’anàlisi del rival, el tècnic del Mini Submarí va destacar la velocitat de l’Atlético Levante: “L’Atlético Levante és un equip perillós, sobretot amb els seus contres. Hem d’estar molt atents a les seves eixides perquè no ens facin mal”.

Paco López no podrà comptar per a aquest partit amb els lesionats Marcos Mauro i Dani Raba, ni amb el sancionat Peris, que va ser expulsat en l’últim compromís davant l’Hèrcules.

Compartir.