skip to content
“Hem d’incomodar al Madrid CFF”
“Hem d’incomodar al Madrid CFF”
||||

Sara Monforte ha destacat la volta d’algunes jugadores de cara al partit contra l’equip madrileny (dissabte, 12.00 hores)

L’entrenadora del Villarreal Femení, Sara Monforte, va comparéixer davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit que enfrontarà a les groguetes enfront del Madrid CFF, corresponent a la jornada 9 de la Finetwork Liga F. El partit tindrà lloc el dissabte, a partir de les 12.00 hores, en l’Estadi Fernando Torres. Aquestes són les declaracions de l’entrenadora grogueta:

Sensacions de l’equip

“Hem tingut dues setmanes per a treballar una mica i crec que això ens ha vingut bé. Era necessari fer un ‘reset’ per a afrontar aquest partit de la millor manera possible. L’equip arriba molt bé i en un bon moment. A més, estem recuperant a algunes jugadores, que això també és important. Aquesta setmana, probablement, podem comptar ja amb Pancha Lara”.

El rival

“Del Madrid CFF el que més destaque és a la seua entrenadora María Pry. Si no m’equivoque, encara que ja ens havíem enfrontat ella com a entrenadora i jo com a jugadora, és la primera vegada que ens enfrontem totes dues com a entrenadores. Des de que va arribar a l’equip al final de la passada temporada, s’ha notat molt la seua mà. El Madrid CFF és un equip que té les coses molt clares, amb una estructura molt definida. Tenen tres centrals, que els ajuda a aconseguir sempre aqueixa superioritat numèrica. A més, són molt ràpides a dalt”.

Claus del partit

“La clau és aconseguir que estiguen incòmodes. És un equip que juga a l’espai i que té un bon joc interior. Cal donar-los espais en els quals elles se senten incòmodes”.

Tere Morató i Pancha Lara

“Son dues jugadores molt importants que ens donaran moltíssim. Pancha ja entrarà en convocatòria. Tere està començant a entrar en les activacions i esperem que prompte puguem comptar amb ella. Quantes més jugadores tinguem disponibles, millor. I, sobretot, si són jugadores importants com elles. De fet, ja es va veure la temporada passada que tant Tere com Pancha van ser determinants”.

Compartir.