“Ha sigut un dia molt especial per a tots”
“Ha sigut un dia molt especial per a tots”

Quique Setién es mostra satisfet amb el treball de l’equip en el partit davant el Valencia CF

Valoració del partit

“L’equip es va semblant al que vull, hi ha coses amb les quals estic molt content. Encara que sempre es poden fer les coses millor. Hem guanyat merescudament el partit i una victòria reforça molt el que fas”.

Canvi de dinàmica de l’equip

“Mai els començaments van ser fàcils i més quan als dos dies d’arribar tens competició. Els jugadors han d’assimilar els canvis i, encara que jo tinga les coses clares, que ho assimilen no és senzill. Els amistosos ens han vingut molt bé. Aquest és el camí”.

Dia especial per al club

“Hui era un dia molt especial per al club. Una victòria el dia de la reinauguració de l’estadi i damunt contra un rival de la zona reforça molt a l’equip. Estic francament content”.

L’obligació de remuntar

“Hem fet uns primers minuts espectaculars. Hem tingut la de Gerard, que era mig gol. Desgraciadament aquestes coses passen en el futbol. El posar-nos per davant ens hauria donat tranquil·litat. El rival també té coses que dir. Han tingut trams molt bons de joc”.

Samu Chukwueze i el seu gran moment de forma

“És un jugador que ja era important abans de la meua arribada i ara està en un bon nivell. On més he hagut de pensar ha sigut en els llocs de dalt, tinc sis jugadors que podrien haver eixit d’inici perfectament. Tant Samu com la resta saben que han de donar coses per a mantindre el lloc”.

Lesió de Kiko Femenia i entrada de Juan Foyth

“És veritat que sempre és preferible que estiguen tots sans, però aquestes circumstàncies passen. Has d’explicar això. Hem tingut la sort que Foyth haja pogut competir bé, afortunadament ha fet un gran partit i ha aguantat l’exigència del partit”.

Un partit amb molt de ritme

“Hi ha moments on m’haguera agradat tindre més control. Però a vegades les característiques del partit i del rival plantegen situacions diferents. Sempre que tenim espais no renunciem a ser verticals, però hi ha dies que és més complicat ser-ho”.

Estadi de la Ceràmica

“El camp és una meravella. He vingut a jugar moltes vegades i sempre m’ha agradat. Ahir tenia dubtes amb la gespa, però cal felicitar els responsables perquè estava extraordinari i ens ha permés fer un bon futbol”.

Compartir.