Placeholder canvas
Gran partit a la vista
Gran partit a la vista
||||||

Unai Emery adverteix del potencial del Sevilla FC abans de jugar aquest diumenge en el Ciutat de València (16.15 hores)

L’entrenador del Villarreal CF, Unai Emery, ha assegurat aquest migdia que el xoc d’aquest diumenge davant el Sevilla FC en el Ciutat de València (16.15 hores) serà extremadament complicat. Aquestes han sigut les seues declaracions en la prèvia:

Anàlisi del rival

“El Sevilla és un gran equip i amb una exigència alta, trobarem un rival molt difícil. És un equip que t’exigeix molt per a robar la pilota, i compten amb gent de qualitat en el centre del camp i amb velocitat a dalt. Està destacant Isco, però tenen molts jugadors. Necessiten trobar el pòsit amb els nous jugadors en aquest inici, però és una cosa que ja estan aconseguint, per la qual cosa estic segur que ho aconseguiran. Ja es veu que van en aqueixa línia”.

Màxima concentració

“Estem centrats en la Lliga, sabent la importància del partit i amb la importància que li estem donant a la Lliga des de l’inici. Venim d’una derrota davant el Betis i amb la dificultat dels partits de fora, però això ens ha fet créixer. Només hem jugat un partit a casa amb l’Elx, necessitem sentir-nos forts amb la nostra gent i l’equip està conscienciat per a això”.

Claus del partit

“Els dos tractarem de tindre la nostra personalitat, els dos volem la pilota i arribar amb els jugadors de banda. Veurem qui té encert a dalt, serà un partit llarg i amb molts duels individuals i col·lectius. Valorem l’esforç de la gent amb aqueixos desplaçaments, els necessitem i volem agrair això amb joc i victòries. Aqueix ambient el notem i els ajuda”.

Alegria pels internacionals

“La Selecció és un lloc que dona reconeixement als jugadors i al club, per això és molt positiu. Acumulen partits, però tot el que siga que vagen a la Selecció ens alegrem”.

Compartir.