‘Grada Solidària’ davant Osasuna per AFA Castelló
‘Grada Solidària’ davant Osasuna per AFA Castelló

VILLARREAL CF

El Villarreal dóna 100 entrades per l’associació que es poden adquirir per només 10 euros

Torna Graderia Solidària! La iniciativa, que permet a les diferents ONG finançar-se amb el recaptat per la venda d’entrades, viurà el proper diumenge la seva primera cita. Així, el Villarreal CF ha donat 100 entrades per al partit de diumenge que davant del CA Osasuna (18.30 hores, El Madrigal) a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Castelló (AFA Castelló), que podrà repartir aquestes entrades a un preu de 10 euros i que seran destinats a la pròpia associació.

Nascuda el 1995, AFA Castelló és una entitat que atén persones que pateixen la malaltia d’Alzheimer o altres demències de manera específica amb teràpies no farmacològiques. L’objectiu d’AFA Castelló és millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen la malaltia d’Alzheimer i la dels seus cuidadors, que normalment són familiars, a través de tot tipus de recursos des de centres de dia a escoles de famílies, unitats de respir, assistència domiciliària entre d’altres.

Aquestes entrades per al partit entre el Villarreal CF i el CA Osasuna per tan sols 10 euros es poden adquirir als següents punts de venda:

  • Castelló: Hotel Doña Lola i a La Pineda (Tetuan 14).
  • Vila-real: Centre de Dia ‘Molí La Vila’ (Carrer Cardenal Tarancón).
  • Onda: Centre de dia d’AFA (Urbanització Nova Onda, Carrer Lisboa, s/n).
  • Nules: Unitat de Respir (Carrer Sant Agustí s / n).
  • La Vall d’Uixó: Centre de dia d’AFA (Carrer Balmes, 36).

Accions especials d’AFA

A més de les entrades, AFA Castelló també aprofitarà l’ocasió per commemorar el Dia Mundial de l’Alzheimer, que es va celebrar el passat dimecres 21 de setembre. D’aquesta manera, es posaran en marxa les següents accions especials:

  • Voluntaris de l’associació repartiran fullets per conscienciar sobre la malaltia. A cada punt informatiu hi haurà també guardioles solidàries per si els assistents volen fer un donatiu. El lloc principal estarà a la carpa d’Endavant Província situada a la Plaça del Llaurador.
  • Es col·locarà una pancarta al terreny de joc amb la inscripció “Sóc solidari amb l’Alzheimer”. 
  • El president de l’Associació, Emilio Marmaneu, farà entrega d’un detall a Marcos Senna en el terreny de joc, abans de l’inici del partit.

AFA

Compartir.