skip to content
Gràcies, Sergio
Gràcies, Sergio
||||||

El Villarreal CF i Asenjo separen els seus camins després de nou temporades

Aquesta sempre serà la teua casa. Sergio Asenjo no continuarà defensant la porteria del Villarreal CF. El porter palentí i el club separen els seus camins després de nou temporades i 258 partits. De fet, Asenjo ostenta l’honor de ser el porter amb més partits en la història del club groc després de superar a Diego López (230). A més, és un dels futbolistes que va alçar la primera Europa League de la història del Villarreal CF.

En l’estiu de 2013, va arribar al Villarreal en qualitat de cedit. Aquella temporada va jugar 35 partits com a titular i, donat el seu gran rendiment, al curs següent, el club groc va apostar pel seu fitxatge. La seua brillant trajectòria en l’entitat li ha convertit en una llegenda viva del Submarí.

Internacional absolut amb la Selecció Espanyola, Sergio Asenjo es va formar en les categories del Real Valladolid, club amb el qual va debutar en Primera Divisió en la temporada 2007-08 precisament contra el Villarreal quan a penes superava la majoria d’edat. També ha jugat en l’Atlético de Madrid i al Málaga CF. Malgrat la seua mala fortuna amb les lesions, Sergio Asenjo ha demostrat ser un exemple de superació per a tots els joves esportistes.

El Villarreal CF vol agrair a Sergio Asenjo el seu lliurament, dedicació i professionalitat al llarg d’aquests nou anys i li desitja molta sort en el futur.

Més que un porter. Una llegenda del Villarreal.

Compartir.