Placeholder canvas
#GraciasJaume
#GraciasJaume
||||||

Jaume Costa no seguirà al Villarreal després de deu temporades defensant l’elàstica del club groc

Jaume Costa no continuarà en el Villarreal CF la pròxima temporada. El futbolista valencià i el club groc separen els seus camins després de deu campanyes en les quals el defensa ha jugat un total de 267 partits amb el primer equip, convertint-se en el huité jugador amb més encontres oficials en la història del club. Tota una autèntica llegenda del Submarí.

Referent dins i fora del terreny de joc, Jaume Costa s’ha guanyat amb escreix l’afecte de l’afició ‘grogueta’ gràcies al seu punt d’honor i sentit de pertinença a uns colors que ha defensat amb orgull durant més d’una dècada.

El defensa valencià va arribar al filial groc en 2010, on gràcies a esforç i bon fer va acabar guanyant-se un lloc en el primer equip. Com a jugador del Villarreal CF, s’ha convertit en un dels herois de l’ascens a Primera Divisió, sent, a més, un futbolista molt important i ajudant el club a classificar-se per a competicions europees en repetides ocasions. Després de deu temporades lligat al Submarí, Jaume Costa s’acomiada en gran després de guanyar la UEFA Europa League davant el Manchester United el passat 26 de maig a Gdansk.

El Villarreal vol agrair-li a Jaume Costa la seua  professionalitat i gran rendiment durant la seua dilatada i reeixida etapa com a futbolista groc i li desitja la major de les seues sorts en la seua carrera esportiva.

#GraciasJaume

Compartir.