Gio, nominat al millor gol en la Gal·la LFP
Gio, nominat al millor gol en la Gal·la LFP

ACF FOTOGRAFÍA

 

El tant del mexicà al Valencia en El Madrigal de la 13-14, candidat al millor de l’any

Els usuaris de la web oficial de la Lliga de Futbol Professional (www.lfp.es) han inclòs, amb les seues votacions, al jugador del Villarreal, Giovani dos Santos, en la terna de finalistes a el ‘Millor Gol de la Lliga BBVA 13-14’. El guanyador es donarà a conèixer en la Gala de la LFP que tindrà lloc el proper dilluns a Madrid i que serà televisada en directe per la Sexta (22.30 hores).

El gol del mexicà triat per a aquesta ocasió ha sigut el que va anotar enfront del Valencia en la jornada 10 de la passada campanya en El Madrigal i que va suposar el 4-1 per al conjunt de Marcelino García Toral. El tant va arribar en el minut 83 després d’una gran passada de Bruno Soriano. El d’Artana va assistir el seu company en la línia de tres quarts i el de Monterrey, com una exhalació, va regatejar a dues centrals i, des de fora de l’àrea, va afusellar al meta amb un tremend tret.

Gio competirà contra Lionel Messi i Cristiano Ronaldo pel millor gol de la temporada amb els gols que el blaugrana i el portuguès van anotar contra l’Almeria i el Valencia respectivament.

 

 

 

Compartir.