Placeholder canvas
Gaudeix el ‘Top Ten’ de gols de la Cantera!
Gaudeix el ‘Top Ten’ de gols de la Cantera!

HOYOYO

Ja pots veure els millors gols marcats pels jugadors del planter grocs aquesta temporada

Els aficionats del Villarreal CF ja poden gaudir dels millors gols anotats pels jugadors del planter del Submarí a l’inici d’aquesta temporada en què els equips del futbol base groc estan brillant amb força. El Villarreal C i el Juvenil A estan invictes, mentre que el Villarreal B acumula tres victòries consecutives i segueix amb la seva escalada en la classificació. Molts dels gols que apareixen en aquest Top Ten porten la signatura dels tres principals equips de la Cantera Grogueta, encara que també apareixen els anotats per jugadors del Benjamí C i l’Aleví F.

Menció especial mereix el futbolista alacantí del Villarreal C, Víctor Moya ‘Chuca’, autor de dos dels deu gols escollits com els millors d’aquest inici de temporada. El primer de tots és un que va anotar amb un magistral llançament de falta directa que va entrar per tot l’escaire en el partit contra l’Orihuela al Mini Estadi.

Per gaudir del ‘Top Ten’ de gols de la Cantera Grogueta fins a la data tan sols cal punxar en la pestanya de vídeo s’adjunta a aquest reportatge.

‘Top Ten’ de gols de la #CanteraGrogueta:

  1. Chuca (Villarreal C).
  2. Millán (Juvenil A).
  3. Chuca (Villarreal C).
  4. Jorge (Benjamín C).
  5. Carlos Martínez (Villarreal B).
  6. Raba (Villarreal B).
  7. Carlos Martínez (Villarreal B).
  8. Rubén (Benjamín C).
  9. Sena (Villarreal C).
  10. Álex (Alevín F).
Compartir.