Gaudeix del Campus d’Estiu a Vila-real!
Gaudeix del Campus d’Estiu a Vila-real!

VILLARREAL CF

La inscripció ja està oberta i se celebrarà a la Ciutat Esportiva del 3 al 8 de juliol

El Villarreal CF té un ampli ventall d’ofertes per als més joves de la família groga per tal de que s’ho passen d’allò més bé durant les vacances estivals. A més del Campus d’Estiu a Amposta i Benicàssim, el Submarí també té un en la seua pròpia Ciutat Esportiva a Vila-real, organitzat pel club i Endeka Sports. En aquesta ocasió, les dates seran del 3 al 8 de juliol i en el programa s’han tingut en compte tant el caràcter esportiu del Campus així com la diversió dels participants.

El Campus, dirigit a xiquets i xiquetes d’entre 4 i 16 anys, comptarà amb dues sessions matinals d’entrenament, baix la direcció de l’staff tècnic del futbol base del Villarreal CF, amb entrenaments especialitzats per a porters i entrenaments de psicomotricitat. En l’aspecte lúdic, s’han programat activitats com el tour per l’Estadi de la Ceràmica, l’entrada al parc aquàtic Aquarama (Benicàssim) o la festa de comiat del Campus. Els participants rebran un diploma personalitzat que acreditarà la seua assistència al Campus.

El preu del Campus és de 180 euros per participant (170 per als jugadors del planter del Villarreal CF) i les inscripcions es poden fer a través del següent enllaç: formulari.

T’esperem!

Compartir.