Gaudeix de la Villarreal Yellow Cup Summer!
Gaudeix de la Villarreal Yellow Cup Summer!

HOYOYO

Més de 70 equips arribats des de tots els racons del món es donen cita a Vila-real

Tot preparat perquè comence aquest dissabte la Villarreal Yellow Cup Summer. En aquesta edició, el torneig oficial del Villarreal CF reunirà més 70 equips arribats de tots els racons del món (Olympique Marsella, Jeunes Talents Sportif (Algèria), PDI United FC (San Diego EUA), Inspire Soccer Texas i Califòrnia YSM). A més, també participen seleccions formades amb jugadors dels Campus oficials del Villarreal CF (Selecció Trigueros, Bruno i Asenjo).

En total, més de 1.200 jugadors (entre 6 i 19 anys) i 10.000 pernoctacions a la província de Castelló. En totes les edicions disputades fins ara han participat equips de totes les comunitats autònomes d’Espanya i de tots els continents.

La competició internacional es disputarà el dissabte, diumenge i dilluns en tres seus diferents: Ciutat Esportiva, Ciutat Esportiva PAMESA Ceràmica i a les instal·lacions municipals de les Alqueries. En total, el torneig es jugarà a 13 camps simultàniament i hi haurà més de 150 partits. L’entrada és gratuïta i està prevista l’assistència de prop de 10.000 persones.

A més, durant aquest genial torneig de futbol base s’han programada una infinitat d’activitats complementàries, com visitar l’Estadi de la Ceràmica o una entrada gratuïta per al parc aquàtic Aquarama.

La Yellow Cup Summer és un dels quatre tornejos que organitza el Villarreal CF juntament amb la Yellow Cup Easter (Setmana Santa), Vila-real Final Cup (del 8 al 10 de juny) i Costa Girona Cup (del 27 de Juny al 1 de Juliol ).

Pots obtindre més informació sobre aquest torneig i consultar els resultats i classificacions a la pàgina webhttp://summer.villarrealyellowcup.com/

Compartir.