skip to content
Gaudeix al màxim de la prèvia davant el Sevilla!
Gaudeix al màxim de la prèvia davant el Sevilla!
||||

Es reprendrà el torneig Globet Groguet, la APV homenatjarà a Bruno Soriano, se celebrarà el Dia del Simpatitzant i actuarà una batucada en la Fan Zone

Una agenda repleta. Els aficionats del Villarreal CF podran gaudir al màxim de la prèvia del partit contra el Sevilla en l’Estadi de la Ceràmica (diumenge, 16.15 hores).

Els actes que se celebraran seran els següents:

-DIA DEL SIMPATITZANT. Participaran 78 aficionats arribats des de tota Espanya. Realitzaran una visita guiada per l’Estadi de la Ceràmica (11.30), gaudiran del menjar en el Restaurant El Ceramista (13.00) i posteriorment es divertiran en la Fan Zone abans de presenciar en directe el partit Vila-real-Sevilla.

-Es reprendrà el torneig GLOBET GROGUET en la Fan Zone. Cal recordar que es va suspendre per la pluja en la prèvia del partit contra l’Athletic Club (14.30 hores).

LA BATUCADA BRINCADEIRA actuarà en la Fan Zone de l’Estadi de la Ceràmica (15.30 hores). S’emmarca dins del Festival FitCarrer. El festival de teatre se celebra durant tot el cap de setmana als carrers de Vila-real en la seua 34a edició.

-La Agrupació de Penyes del Villarreal CF farà SOCI HONORÍFIC A BRUNO SORIANO (15.30 hores) en el qual serà l’últim acte en la seu de la APV, ja que la temporada que ve canviarà d’ubicació. Ja en el descans del partit Villarreal-Sevillla, el president de la APV Javi Pérez, farà lliurament a Bruno Soriano d’una placa commemorativa per la seua retirada sobre la gespa de l’Estadi de la Ceràmica (17.00 hores).

Compartir.