Fran Escribá, nou entrenador del Villarreal CF
Fran Escribá, nou entrenador del Villarreal CF
LALIGA

El tècnic valencià ja entrenarà aquesta vesprada al primer equip (19.00 hores)

El Villarreal CF ha arribat a un acord amb Fran Escribá perquè sigui l’entrenador de la primera plantilla per aquesta temporada. El tècnic valencià ja dirigirà la sessió vespertina de les 19.00 hores i posteriorment realitzarà una roda de premsa de presentació a la Ciutat Esportiva, acompanyat pel president del Villarreal CF, Fernando Roig.

Fran Escribá Segura (03/05/65, València) va iniciar la seva carrera a les banquetes com a segon entrenador al Getafe CF, València CF, SL Benfica i Atlético de Madrid.

En la temporada 2012/2013 va començar el seu camí com a primer entrenador dirigint l’Elx CF, càrrec que va ocupar fins a finalitzar la campanya 2014/2015. Al capdavant de l’equip il·licità va aconseguir l’ascens a Primera Divisió com a campió de Segona A a la 2012/2013. Durant la temporada 2015/2016, Escribá va dirigir al Getafe CF.

Fran Escribá arriba al costat del segon entrenador i el preparador físic

Al costat del nou entrenador del Villarreal CF s’han sumat al cos tècnic del Submarí Josep Alcácer, que farà les tasques de segon entrenador, i José Mascarós, que serà el preparador físic del conjunt groc.

Compartir.