Placeholder canvas
Fran Escribá: “L’Alavés sempre competeix bé”
Fran Escribá: “L’Alavés sempre competeix bé”

HOYOYO

L’entrenador del Villarreal adverteix que serà “molt complicat” guanyar a l’equip vitorià

L’entrenador del Villarreal, Fran Escribá, va advertir aquest migdia del potencial del Deportivo Alavés, proper rival del Submarí aquest diumenge (12.00 hores). El tècnic groc va lloar la competitivitat del seu adversari. “La pressió per guanyar ens agrada, aquesta ambició i aquesta exigència em sembla molt bé, la admetem i som els primers a tenir-la. Però això no treu que hem de saber la dificultat que té cada partit i cada rival. I per això hem de pensar que l’Alavés és un gran rival, un gran equip i que tot i ser un recent ascendit és complicat guanyar-lo. Va guanyar a Barcelona, ​​va empatar al Calderón, va perdre a Sevilla i València a última hora, és un equip que rendeix i competeix a bon nivell. Per això és un error pensar que pot ser un partit fàcil”, va comentar el míster.

El Submarí va arribar a la matinada de divendres a Espanya i el seu partit davant l’Alavés serà aquest diumenge al matí. Malgrat el poc temps de descans, Fran Escribá prefereix no polemitzar: “La veritat és que tenim poc temps de descans entre partit i partit, caldrà gestionar bé això. L’horari és el que és, el calendari és el que ens posen i no és el millor horari, però crec que estem ben preparats perquè tot surti bé “.

Pel que fa a l’anàlisi tàctic del rival, Fran Escribá va destacar els contraatacs de l’equip vitorià: “Ells corren bé, són perillosos. És veritat que han jugat dos sistemes diferents i ens queda el dubte que pot fer aquí, si jugar amb cinc al darrere o amb una defensa de quatre. Caldrà tenir molta cura amb tema d’espais, cosa que des del partit amb els turcs hem treballat i millorat. Seguirem pensant en tenir controlats els contraatacs del rival”.

Per finalitzar, Fran Escribá ha advocat per afrontar el partit amb tranquil·litat: “De nosaltres m’agradaria que tornem a recuperar la confiança de jugar bé una cosa que ja hem fet i volem tornar a fer. Vull que no hi hagi aquesta sensació d’ansietat que crec que no ha d’haver. Crec que si estem en el nostre nivell, hem de ser optimistes i ho som”.

Compartir.