Fran Escribá: “Intentaré millorar aquest gran equip”
Fran Escribá: “Intentaré millorar aquest gran equip”

HOYOYO

El nou entrenador del Villarreal CF es mostra il·lusionat en la seva presentació oficial

El nou entrenador del Villarreal CF, Fran Escribá, es va mostrar molt il·lusionat en l’acte de la seva presentació com a tècnic del Submarí, en què va estar acompanyat del president Fernando Roig.

Fran Escribá va reconèixer que era una oportunitat que no podia deixar escapar: “És una gran oportunitat. Ha estat una sorpresa, però arribe molt il·lusionat i amb la idea d’ajudar. Aquest club fa molt bé les coses. La nostra ambició és fer un gran any i que el club segueixi recollint grans èxits. A un equip com el Villarreal és molt difícil dir-li que no, malgrat que el repte és molt important. Qualsevol persona amb dos dits de front no li pot dir que no a aquest club. Aquesta oportunitat era impensable fa uns dies”.

El preparador valencià va advertir que la seva idea de joc és molt semblant a la que venia desenvolupant el Villarreal durant les últimes temporades: “Intentarem seguir millorant aquest gran equip. Venim a ajudar. El nostre concepte de joc és semblant al que el Villarreal porta desenvolupant durant diversos anys. La idea és donar-li continuïtat al projecte. El fonamental és aprofitar el bo que té aquest equip. El Villarreal sempre m’ha agradat com juga. Sempre ha estat un equip ordenat i això a mi m’agrada perquè sap al que juga. Vinc a aportar coses que crec que podem millorar. Les meves idees s’acoblen molt bé al que tenim”.

Fran Escribá va marcar el següent objectiu del Submarí: “És molt important per al club entrar a la Champions, però no he vist en cap moment ansietat. Al vestidor les sensacions són molt bones. Malgrat les baixes, crec que tenim arguments suficients per superar aquest ‘play-off’ de Champions”.

Pel que fa al sistema de joc, Fran Escribá va recalcar que no hi haurà canvis significatius: “Tenim una plantilla compensada, amb diversos jugadors per lloc. Això sí, som conscients de l’imprevist de les lesions a la davantera. Estem encantats amb la plantilla. És cert que només tenim un davanter disponible, però experiments no farem cap. És important que els jugadors s’adapten. Estic segur que el que els demani ho van a fer bé”.

Fernando Roig: “Escribá és el futur del Villarreal”

Per la seva banda, el president del Villarreal CF, Fernando Roig, va donar la benvinguda a Fran Escribá: “És un entrenador molt conegut per tots. Espere que ens ajude a tenir una gran temporada. Això va tot molt ràpid i dimecres tenim un repte molt important. Escribá és el futur del Villarreal”.

Fernando Roig també va voler agrair a Marcelino i el seu cos tècnic els serveis prestats: “Vull agrair a Marcelino i als seus ajudants el treball realitzat. Durant tres anys i mig han estat ajudant-nos a aconseguir reptes importants. Van agafar l’equip a Segona Divisió A, el van pujar a Primera i ara estem en ‘play-off’ de Champions. Els desitje el millor en el futur”.

Finalment, el màxim mandatari groc va enviar un missatge d’ànim a Soldado, que serà operat demà de la seva lesió al genoll dret: “Envie un missatge de suport molt gran per al nostre jugador Soldado, que demà serà operat a Gijón. Amb ell lesionat, buscarem solucions perquè davant l’adversitat ens hem de moure”.

Compartir.