Fer Niño, una estrela en el CEIP Botànic Calduch de Vila-real
Fer Niño, una estrela en el CEIP Botànic Calduch de Vila-real

El davanter groc es va connectar a una videollamada per a compartir una distesa xarrada amb els alumnes de sisé curs

El davanter del Villarreal Fer Niño ha participat en una videoconferència amb els alumnes del CEIP Botànic Calduch de Vila-real. Els estudiants de sisé curs d’educació primària del centre vila-realense han pogut assaciar la seua curiositat traslladant-li al jove atacant groc una infinitat de divertides preguntes sobre la seua trajectòria professional en una distesa xarrada ‘en línia’.

Un nou format per a fer front a la pandèmia del Covid-19

El Villarreal es reinventa en temps d’adversitat. A través del programa Endavant Club Groguet, el club groc ha ideat un nou format virtual per a dur a terme l’activitat ‘Una Estrela en El teu Col·le’, malgrat la pandèmia del Covid-19, i acostar així a les estreles grogues amb els aficionats més joves de la nostra província.

A més de la visita virtual de Fer Niño al CEIP Botànic Calduch, Sergio Asenjo també es va connectar el mes de gener passat amb els alumnes del CEIP Don José Alba de La Vilavella. D’ara en avant, els jugadors del Submarí i les futbolistes del Femení A participaran en videollamadas per més centres escolars per a gaudir amb els més xicotets.

Cal destacar que, més enllà de les visites virtuals dels jugadors, els centres escolars de la província de Castelló poden gaudir de manera gratuïta d’un entrenament dirigit per tècnics del futbol base groc i d’una visita guiada per l’Estadi de la Ceràmica.

Compartir.