Disfruta d'innombrables descomptes i promocions amb les empreses col•laboradores!

Sent abonat del Villarreal CF podràs disfrutar de tots els partits a l'Estadi de la Ceràmica i també dels innombrables avantatges que el club ofereix a través dels diferents acords que manté amb les seues empreses col•laboradores. Comença a gaudir dels beneficis i les promocions per ser un tripulant més del 'Submarí Groc'.

 

Els abonats del Villarreal CF poden gaudir de grans avantatges a les nostres Tendes Oficials. Si eres abonat VYP or, tens un 10% de descompte en tots els productes de la Tenda del Centre (Plaça de la Vila, 19) i la Tenda de l'Estadi de la Ceràmica. Promoció no aplicable a la Tenda Online.


veure web
L'Agència Oficial ofereix tot tipus de serveis i propostes per a viatges particulars i professionals i fins i tot, sota demanda, poder formar part de l'expedició del primer equip en els seus desplaçaments. A més, si en reservar les teues vacances, viatges o estades en hotels en la nostra agència, presentant el teu abonament, podràs gaudir de fins a un 7% de descompte.


veure web
El titular i fins 3 acompanyants podreu beneficiar-vos d’un descompte del 50% a la compra en les taquilles de PortAventura Park d’1 entrada d’adult o un 35% de descompte en la compra d’1 entrada de júnior o sènior de 1 dia per a PortAventura Park o d’un descompte de 20% en l’entrada combinada d’adult d’1 dia per a PortAventura Park + Ferrari Land. Per a validar la promoció, és imprescindible presentar personalment el teu carnet del Villarreal CF junt amb el teu DNI en les taquilles del parc. Vàlid només una vegada per dia. No vàlid per a altres parcs o instal·lacions de PortAventura World. Promoció vàlida del 08/04/22 al 08/01/2023 i segons calendari i horari d’apertura de PortAventura Park i de Ferrari Land, segons corresponga. No s’acceptaran cupons, entrades i targetes o carnets trencats, esmenats o fotocopiats. Promoció no acumlable a altres ofertes i promocions. No canviable pel seu valor econòmic. Prohibida la seua venda. Més informació www.portaventuraworld.com


veure web
Si repostes combustible en les Gasolineres BP del territori nacional presenta la targeta exclusiva de bonificació que t'entreguem juntament amb la teua passada del Villarreal CF quan vas renovar el teu abonament i podràs estalviar 3 cèntims per litre.


veure web
En el Restaurant El Vasco (Gamboa, 68), els clients podran degustar l'excepcional gastronomia basca, així com una alta cuina per als paladars més exigents, en un ambient social i una atenció personalitzada. Les teues celebracions en El Vasco et costaran un 5% menys si mostres en el restaurant el teu carnet d'abonat del Villarreal CF.


veure web
Consulta en els concessionaris Marzá de Castelló i província els avantatges que tens per ser abonat del Villarreal CF.


veure web
Si eres abonat del Villarreal CF ara també pots ser abonat del Tau Castelló i gaudir tots els partits de la lliga LEB ORO en el Ciutat de Castelló. I de bades! Només has de passar per les oficines de l'Amics de dilluns a divendres de 17:30 a 20:30h. Presenta el teu abonament i t'emportaràs el carnet del TAU Castelló totalment gratis.


veure web
Els abonats del Villarreal CF gaudiran d'un 10% de descompte en tots els productes de la tenda de roba Vip’s Jeans (Plaza Pescadería 9, Castelló de la Plana), amb només presentar el seu carnet de la present temporada 2020/21.
VIPS JEANS

ver web
Et regalem uns AURICULARS XIAOMI AIRDOTS més XAT MÈDIC, contractant Asisa Decessos des de 21,66€ persona/any. Contracta la teua pòlissa abans del 30/10/2020 cridant al 964 23 17 08.
ASISA

veure web
"Sempre GROGUET, excepte per les dents"
Con tu carnet de abonado te regalamos:
- LIMPIEZA PERLADA
- RADIODIAGNÓSTICO
- IMAGEN 3D
FINANCIACIÓN hasta 60 meses sin Intereses
Implantes Inmediatos (sonrisa fija en 1 DÍA)
Ortodoncia invisible (desde 1.700€)
CLÍNICA DENTAL JAVIER CABRERA

veure web
ABONO GROGUET (VILLARREAL C.F.)
45€ + gg
Entrada nominal. NO transferible. Requiere acreditar la condición de abonado del Villarreal C.F.
Acceso al recinto de conciertos los 3 días de Festival a mayores de 15 años.
Los menores de 18 años deberán tener autorización del tutor legal.
UNIDADES LIMITADAS.


veure web
APP
OFICIAL

APP
OFICIAL