Fa quatre temporades vam decidir apostar per fomentar la fidelitat dels abonats i, des de llavors, hem incrementat notablement l'assistència a l'Estadi de la Ceràmica. Per això, en el Villarreal CF seguirem premiant l'assistència per quint any consecutiu. Pujarem els preus dels abonaments en totes les zones del camp, però si ets un 'Very Yellow People' seguiràs pagant el mateix per el teu passe, de manera que continuaràs gaudint del millor futbol al millor preu. Així, els que s'hagin perdut fins a 3 partits aquesta temporada són VYP Or i els que no hagin vingut a un màxim de 6, són Plata.

    • Premis per blocs: Establirem incentius per assistència a trams d'4 partits. Els abonats que acudiu a tots els partits de cada bloc entrareu en els sortejos de viatges amb l'equip, entrades VIP, samarretes signades, etc.
    • Descomptes a la botiga oficial: Els abonats VYP Or tindreu un 10% de descompte a la botiga oficial del Villarreal CF presentant l'Abonament Or i el DNI (no acumulable a altres ofertes).
    • Seient personalitzat: Els abonats que hagueu assistit a tots els partits de la temporada 2017/2018 tindreu una placa amb el vostre nom en la vostra butaca de l'Estadi de la Ceràmica.

Els partits inclosos en l'abonament

L'abonament inclourà tots els partits de Lliga, Fase de Grups de la UEFA Europa League, fins als vuitens de final de la Copa del Rei i tots els partits que disputen al Miniestadi el Villarreal B a Segona Divisió B i el Villarreal C en Tercera Divisió.

A més, cal destacar que si el Villarreal segueix avançant en competició europea o en Copa del Rei i has fallat a menys de quatre partits també podràs entrar gratuïtament a l'estadi amb el teu abonament de temporada. Els abonats de Tribuna Central Baixa i Súper Tribuna tenen inclosos en l'abonament tots els partits de competicions oficials.

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL