El Villarreal CF porta moltes temporades immers en el món dels eSports, un sector en plena expansió des dels últims anys. Després d'iniciar-se en competició VFO (Virtual Footaball Organization), en l'actualitat el Submarí Groc participa en eLaLiga Santander, la competició oficial espanyola de FIFA, nascuda gràcies a la col·laboració entre LaLiga i Electronic Arts (EA).

L'equip oficial d'eSports del Villarreal CF està representat per Adrián Cifuentes (@AdrianCifuentes), Valentín Bandeo (@Lavinten) i Luis Villasante (@xLuisi) com a jugadors i per Rubén Ripoll com a entrenador i mánager de l'equip.

Un equip renovat per a afrontar un curs il·lusionant

Adrián Cifuentes repeteix lluint els colors del Villarreal CF. Als seus 16 anys, aquest jove albaceteño és un jugador amb molta projecció. La passada campanya va sumar 10 de 12 punts possibles en eLaLiga Santander i va ajudar a aconseguir la tercera plaça en la fase final. A més, a nivell internacional, va arribar a la ronda de ‘play-offs’, on va finalitzar en la posició 33-64 d'Europa. Enguany buscarà fer un pas cap avant i consolidar-se definitivament com un dels millors ‘gamers’ nacionals.

Al seu costat, Adrián Cifuentes tindrà a Luis Villasante. Aquest jove jugador de 17 anys, procedent de Lugo, encara no ha debutat en eLaLiga, encara que va estar inscrit la passada campanya en les files del CD Lugo. És un dels jugadors amb major projecció a nivell nacional i es caracteritza pel seu particular estil de joc, amb molts regatejos i mobilitat.

Finalment, també se suma també a l'equip ‘groguet’ Valentín Bandeo. Aquest jove barceloní de 15 anys afronta la seua primera temporada de competició. Una clara aposta de futur del CVF eSports.

Una temporada més, les regnes de l'equip les portarà Rubén Ripoll, que exercirà d'entrenador de l'equip ‘groguet’. Ripoll compta amb una gran experiència en el món del FIFA i en els últims anys s'ha consolidat com un referent en el panorama nacional. Els seus coneixements i habilitats després de la pantalla li fan ser l'entrenador perfecte per a guiar de nou a l'equip del Villarreal CF.

Les partides es poden veure en directe a través del canal de Twitch del Villarreal CF eSports, mentre que l'actualitat de l'equip groc es pot seguir des del compte oficial de Twitter: @CVFeSports.

Endavant gamers!

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL