El Villarreal CF porta moltes temporades immers en el món dels eSports, un sector en plena expansió des dels últims anys. Després d'iniciar-se en competició VFO (Virtual Footaball Organization), en l'actualitat el Submarí Groc participa en eLaLiga Santander, la competició oficial espanyola de FIFA 20, nascuda gràcies a la col·laboració entre LaLiga i Electronic Arts (EA).

Per segona temporada consecutiva, el Villarreal CF i QLASH Spain tornen a anar de la mà. L'equip oficial d'eSports del Villarreal CF està representat per Rafael Riobó i Alejandro Hidalgo com a jugadors i per Rubén Ripoll com a entrenador i mánager de l'equip.

Rafael Riobó, més conegut com Ralfitita, és un dels millors jugadors de FIFA a nivell nacional. A més, exerceix la professió de bomber, la que comparteix amb la seua passió pels videojocs. Al desembre de 2019 es va proclamar campió del Circuit Drac de FIFA d'IÓ Esports i també va arribar a la Fase Final d'eLaLiga en la recta final de la temporada 19/20.

Alejandro Hidalgo és un jove jugador de FIFA de tan sols 18 anys que se suma a projecte amb una tremenda ambició i projecció.

Les regnes de l'equip les porta Rubén Ripoll, també conegut per Kensuke quan era jugador, el qual exercirà d'entrenador de l'equip ‘groguet’. Ripoll compta amb una gran experiència en el món del FIFA i en els últims anys s'ha consolidat com un referent en el panorama nacional.

Les partides es poden veure en directe a través del canal de Twitch del Villarreal CF eSports, mentre que l'actualitat de l'equip groc es pot seguir des del compte oficial de Twitter: @CVFeSports.

Endavant gamers!

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL