Placeholder canvas
Fam de victòria
Fam de victòria

HOYOYO

Víctor Ruiz destaca que l’equip està serè i treballa al màxim per revertir la dinàmica

El Villarreal CF disputarà set enfrontaments, entre LaLiga i la UEFA Europa League, en les tres pròximes setmanes. Per això, el Submarí està aprofitant l’aturada internacional per agafar forces i poder afrontar amb garanties el que està per venir. “Estem corregint errors i treballant per intentar obtenir la primera victòria. Quan véns d’una derrota, l’aturada se’t fa un poc més llarg, però estem amb moltes ganes de tornar a competir”, reconeix Víctor Ruiz davant els mitjans de comunicació.

A més, el ‘6’ groc ha expressat la seua “confiança” en un grup ple de grans futbolistes i amb l’actitud necessària per revertir la dinàmica: “Tenim bons jugadors en totes les posicions per rendir en les diferents competicions. Tot i la dinàmica, l’estat d’ànim és bo. L’equip està serè, entrenant bé i amb ganes d’aconseguir els tres primers punts. Encara que cal recordar que això no ha fet més que començar”.

D’altra banda, el defensa català ha posat el focus en la intensitat i el treball del proper rival groc, el CD Leganés: “És un equip molt intens i incòmode, que et posa les coses molt difícils. A hores d’ara, són l’equip que més corre del campionat. Hem de fer un gran esforç per aconseguir els tres punts en Butarque”.

Per veure la roda de premsa de Víctor Ruiz només cal clicar a la pestanya de vídeo situada just baix de la fotografia principal.

Compartir.