Placeholder canvas
Eymeric Castella, sentir el Villarreal des de França
Eymeric Castella, sentir el Villarreal des de França
||||

L’aficionat francés es va enamorar del Submarí en estiuejar amb els seus avis a Vila-real 

Eymeric Castella, fan del Villareal de Aix Els Bains (França), deu el seu amor per l’equip groc als seus avis. Quan era xicotet estiuejava a la seua casa de Vila-real: “Puc dir que soc ‘groguet’ des del bressol”. A l’edat de cinc anys, els seus pares li van regalar la seua primera samarreta del Submarí, amb la qual es va acabar d’enamorar definitivament del club.

En passar diversos mesos d’estiu a Vila-real, sempre estava prop de l’equip: “Des de molt xicotet, el meu avi m’ha portat a El Madrigal i als entrenaments”. A més, també solia gaudir de diverses vacances en un càmping de Benicàssim, que li recorda a la seua ciutat de residència als Alps francesos en tindre aigua i muntanya en el mateix lloc.

A causa del treball del seu pare, Eymeric ha viscut durant deu anys en diverses localitats d’Alemanya i França. Des de fa cinc anys, treballa com a comptable i destaca que no es perd ni un partit del Villarreal: “Sempre ho veig amb el meu pare en la tele o en l’ordinador. Ho vivim al cent per cent”.

Aquest fan gal de 26 anys sempre ha intentat transmetre la seua passió per club als altres: “Sempre vaig amb una samarreta del Villarreal. És tot per a mi. Fins tinc un tatuatge en homenatge a la ciutat i als meus avis”. Malgrat que explica que ser aficionat ‘groguet’ significa molt més, també té previst fer-se un per a immortalitzar el títol de la UEFA Europa League 2020/21: “Va ser el millor que ens ha passat”.

A més, assenyala que entre els seus jugadors favorits de la història del Villarreal estan Santi Cazorla, Marcos Senna o Bruno Soriano. No obstant això, assegura que el seu futbolista favorit del Submarí sempre ha sigut Juan Román Riquelme: “Va ser un jugador extraordinari, amb molt de futbol. Em va fer mal quan es va anar”.

Des del Villarreal CF, a través de la sèrie ‘Yellows Around The World’, contem les històries d’alguns dels majors aficionats internacionals del Submarí.

Compartir.