Èxit del planter als Premis Golsmedia
Èxit del planter als Premis Golsmedia

GOLSMEDIA

El Villarreal es va portar fins a quatre guardons per la seua gran temporada

Els integrants del futbol base del Villarreal van obtenir un gran reconeixement en la V Edició dels Premis Golsmedia celebrada ahir en l’Alcúdia. En concret, el Submarí es va portar fins a quatre condecoracions per la gran temporada de la seua #CanteraGrogueta. En la categoria de Segona Divisió B (Grup 3), Sergio Marcos va ser reconegut com el Millor Migcampista de la temporada, mentre que Paco López va obtenir el premi al Millor Entrenador. Quant a la categoria de Divisió d’Honor Juvenil, Joan Femenías va aconseguir ser nomenat Millor Porter de la categoria, mentre que Iván Orts ‘Cassano’ va obtenir el premi al Millor Migcampista de l’any. 

A més dels premiats, també mereixen esment els integrants del filial Alfonso Pedraza, que no va poder obtenir el premi a Millor Jugador, Miguel Llambrich ‘Miguelón’, que es va quedar a les portes del premi a Millor Defensa i Pere Martí, que malgrat la seua gran temporada al capdavant del Roda no va poder ser reconegut com el Millor Entrenador. 

A la gala van acudir familiars dels nominats del Juvenil A, ja que aquests es troben disputant la Copa de Campions en Almuñécar (Granada). A més, en representació del club, va acudir el responsable de Relacions Institucionals, Tino Traver.

Els Premis Golsmedia són uns trofeus que ofereix anualment aquest mitjà de comunicació especialitzat en futbol regional. A través dels vots dels internautes, la pàgina tria als millors jugadors de cada demarcació (porter, defensa, migcampista, davanter), així com al millor jugador i entrenador de cada lliga. Per a això, participen jugadors de les categories de Segona Divisió B, Tercera Divisió, Preferent i Divisió d’Honor Juvenil dels equips del Comunitat Valenciana.

Compartir.