“Estem preparats per a enfrontar-nos al Mallorca”
“Estem preparats per a enfrontar-nos al Mallorca”
||||||

Unai Emery ha assenyalat en roda de premsa la motivació dels seus jugadors abans d’enfrontament de lliga davant el RCD Mallorca en el Visit Mallorca Estadi (diumenge, 14.00 hores)

L’entrenador del Villarreal, Unai Emery, ha comparegut aquest migdia en la roda de premsa prèvia a l’encontre davant el RCD Mallorca (diumenge, 14.00 hores) corresponent a la cinquena jornada de LaLiga.

Situació de l’equip

“Ens centrem en plantejar molt cada partit. El diumenge a Mallorca ens centrarem en trobar l’onze en millors condicions, tenint en compte el partit del dimarts i sense tindre en compte això de després. Tenim dues baixes, Samu Chukwueze i Dani Raba. La resta estan bé i amb moltes ganes. Veient com ha entrenat l’equip, estem preparats per a enfrontar-nos al Mallorca en el seu estadi”.

El rival

“Ens trobarem un partit on el Mallorca té una motivació molt alta, han tornat a Primera. Hi ha jugadors que han sigut ací, l’entrenador també. Són coses que sumen en l’emocional. És un equip molt treballat, que té unes estructures d’atac i defensa molt definides. Té jugadors intel·ligents, joves i veterans”.

Escenari complicat

“Esperem en cada partit el millor rendiment individual i col·lectiu. Pensem en el que tenim enfronte i el diumenge el rival ens posarà les coses difícils. És un escenari en el qual el Villarreal no ha tingut bons resultats. Tot això li dona una importància en el que suposa la lliga i els tres punts per a nosaltres. Hem de respectar al rival i als seus futbolistes, saben al que juguen. Competeixen molt bé, han començat bé la temporada i això és gràcies al segell del seu entrenador”.

Pels tres punts

“L’obligació de guanyar la tenim tots els equips. Aqueixa exigència, que ha de ser natural com la que tenim, és un camí a recórrer. El diumenge és un repte més, l’equip sempre té marges de millorar. Tenim jugadors que s’han incorporat i cal trobar noves sinergies. Estem fent passos, hi ha alguns jugadors ja consagrats. Aqueixa ha de ser la inèrcia per a la resta, ajudar-los al fet que s’integren en les dinàmiques. I això sempre és un procés en tots els equips”.

Compartir.