skip to content
“Estem enfocats a aconseguir la promoció”
“Estem enfocats a aconseguir la promoció”
||||

Miguel Álvarez destaca la concentració i ambició de l’equip per aspirar als llocs alts de la taula

L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, ha atés els mitjans en la roda de premsa prèvia al partit davant l’Atlético Baleares que es jugarà en el Mini Estadi (diumenge, 12.00 hores). El tècnic andalús ha ressaltat el bon moment que es viu en el club i l’ambició del Mini Submarí per voler arribar el més lluny possible. Aquestes són les declaracions més destacades de Miguel Álvarez.

Ambició en el tram final

“Hi ha alguns partits que són finals. Tots els partits que estem jugant són molt atractius. Aquesta setmana juguem davant l’Atlético Baleares i la que ve enfront del Real Madrid Castilla. Són equips que es juguen coses i que venen en bona dinàmica. En el cos tècnic estem contents per la temporada. No pensàvem ser ací en una categoria tan difícil. Els xics estan per damunt de les expectatives. Hi ha hagut moments on hem tingut baixes i això es nota, però estem satisfets i volem convertir-ho en un bon any. Estem molt enfocats a assegurar la promoció. Volem arribar el més amunt possible”.

Plena disponibilitat de plantilla

“Tenim a tot l’equip bé. Arribem al sprint final amb tots en condicions. Estem pendents del primer equip per si pot anar algun convocat, però la resta estan tots bé”.

Rival amb opcions de tot

“Tenim uns certs avantatges, però ací no et pots relaxar. Aquesta setmana ens enfrontem a l’Atlético Baleares que, per a mi, és la millor plantilla de la categoria. Ha fet una bona Copa del Rey i això els ha fet distanciar-se en lliga. Estan encara jugant-li-ho tot, la qual cosa parla de la dificultat de la categoria”.

Temporada brillant del club

“Des que vaig arribar al Villarreal és un gaudi continu, estic gaudint molt. Estic on sempre havia somiat que és entrenar a gent jove. Sent que és on em trobe més còmode. A més, tinc un cos tècnic que m’ajuda moltíssim. El club ha continuat creixent en tot i estem tots desitjant que arribe el dimarts. Ací som del Villarreal i para de comptar. Aconseguir això en la gent jove és brutal i hem de gaudir-ho. Estem en un somni continu”.

Compartir.