“Estem convençuts que podem guanyar”
“Estem convençuts que podem guanyar”

HOYOYO

El tècnic del Villarreal B, Paco López, vol quallar un bon partit davant del Barça B

L’entrenador del Villarreal B, Paco López, ha assegurat que es podrà veure un gran partit davant del FC Barcelona B (19.00 hores, Villarreal CF Live i en diferit 20.15 hores per Televisión de Castellón Mediterráneo). “Será un partit molt atractiu perquè juguen dos filials. El Barça és un equip que ha començat molt bé la temporada, però la veritat és que nosaltres anem a Barcelona amb molta il·lusió i amb moltes ganes”.

El tècnic valencià valora al conjunt blaugrana en estes primeres jornades de lliga. “Ha fet un equip amb experiència i jóvens de la pedrera que tenen gran qualitat, la veritat és que han apostat fort per l’equip. Han aconseguit compaginar a gent de molta experiència i jugadors jóvens que compten amb molta qualitat i han conformat a un equip per a intentar pujar”.

El preparador groc mostra la seua confiança amb el filial groc. “La setmana d’entrenaments ha sigut sensacional, nosaltres anem amb tota l’ambició i confiats en que farem un bon partit, tenim molt potencial, però no ens hem d’obsessionar a guanyar. Però anem amb eixa idea i estem convençuts de que podem guanyar”.

El filial groc no podrà comptar amb Ramiro i Leo Suárez que són baixa per sanció, Édgar Ie per estar amb la seua selecció i Antón.

Compartir.