Placeholder canvas
“Estem convençuts de guanyar aquest partit”
“Estem convençuts de guanyar aquest partit”

HOYOYO

Jaume Costa es mostra optimista de cara al duel de dijous a FC Zürich (19.00 hores)

Jaume Costa pensa en positiu. El lateral esquerre valencià del Villarreal ha comparegut aquest migdia a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva per parlar ja del proper partit d’UEFA Europa League davant el FC Zürich (dijous, 19.00 hores). El lateral esquerrà s’ha mostrat caut, però alhora confiat. “El Zürich és a Segona Divisió, però fa dos anys ja vam perdre allà. Sabem que ens crearan perill, però pensar que no guanyarem és un error. Estem convençuts de guanyar aquest partit”, ha sentenciat. “Sabem que tenim potencial suficient per aconseguir la victòria. Ens espera un fort ambient i un camp complicat. Tenim moltes possibilitats de guanyar si fem les coses bé”.

Respecte a la derrota a San Mamés, el valencià ha assegurat que ja han analitzat els errors i que intentaran no repetir-los a Suïssa. “Intentem fer les coses bé i en la primera part crec que ho vam aconseguir. A la segona vam ser més vulnerables en defensa i ens van fer massa ocasions de gol”, va explicar.

Jaume Costa fuig dels extremismes, tot i que reconeix que és el moment de tornar a guanyar fora de casa: “Ni abans érem tan dolents ni tan bons. No fem cas a les crítiques perquè nosaltres sabem del nostre potencial. Mai perdrem la il·lusió i les ganes de fer coses importants. No guanyem fora de casa des de Màlaga i cal posar-hi remei. Volem ser competitius. Esperem guanyar per trencar aquesta ratxa negativa guanyant a Zürich. Estem conscienciats”.

El defensa del Submarí va destacar la importància d’estar jugant competició europea: “Sé el complicat que és ascendir des de Segona Divisió. Hem patit moltíssim i ara gaudeixo moltíssim. Per a mi és un premi enorme jugar competició europea. Fa quatre anys em semblava impensable”.

Compartir.