Escribá: “Té un mèrit terrible”
Escribá: “Té un mèrit terrible”

LALIGA

L’entrenador del Villarreal es va desfer en elogis cap als seus jugadors després d’empatar al Bernabéu

L’entrenador del Villarreal, Fran Escribá, es va desfer en elogis cap als seus jugadors després del prestigiós punt aconseguit davant el Real Madrid al Santiago Bernabéu: “Dins de la dificultat que té aquest estadi vam fer un gran partit. Estic molt orgullós dels meus jugadors. Cal valorar aquest punt perquè el Madrid a més venia d’una ratxa tremenda”.

Per Escribá, l’empat té un mèrit terrible: “Vam defensar bé davant un equip que té moltíssims arguments. Té un mèrit tremend haver aconseguit aquest empat”.

Segons el míster groc, el seu equip va demostrar tenir personalitat en un estadi tan emblemàtic com el Santiago Bernabéu: “Les opcions al Bernabéu passen per contraatacar bé. L’empenta del Madrid ens va obligar a defensar en el nostre camp, però tot i així cal destacar que vam defensar molt bé la majoria de centres laterals”.

Finalment, l’entrenador del Submarí va destacar l’actuació de Bruno Soriano, autor del gol groc amb un espectacular llançament des del punt de penal: “Bruno és un jugador extraordinari i franquícia des de fa molts anys. Esperem seguir gaudint-lo durant molt temps”.

Compartir.