Escribá: “Se’ns va escapar a la primera meitat”
Escribá: “Se’ns va escapar a la primera meitat”

HOYOYO

L’entrenador del Villarreal lamenta els primers 45 minuts realitzats pel Submarí davant l’Alavés

L’entrenador del Villarreal CF, Fran Escribá, va realitzar autocrítica i ha lamentat que el seu equip realitzés una mala primera meitat davant l’Alavés, el que va provocar que els vitorians es van emportar els tres punts. “Els primers 45 van ser molt dolents. Vam tirar una primera part a les escombraries. Va ser una fallada conceptual. Volíem jugar d’una manera i no ho vam fer. Ens vam equivocar en la primera part”.

Els grocs van millorar després del descans. “A la segona vam fer el que havíem parlat i vam millorar. L’equip va acabar bé, però ens vam quedar amb la ràbia que et dóna no haver fet el que havíem parlat. Tenia clar que després del descans ens podíem ficar en el partit tot i el 2-0. És una llàstima perquè vam tenir ocasions. Se’ns va escapar el partit a la primera part”, va comentar Escribá.

El proper partit del Villarreal serà davant el CD Leganés a l’Estadi de la Ceràmica (dissabte, 16.15 hores). “Hem fet un mal partit i ara ja cal pensar en el següent. Les diferències van ser poques en la classificació”, ha conclòs Escribá.

Compartir.