Placeholder canvas
Escribá: “No hem tingut l’eficàcia necessària” 
Escribá: “No hem tingut l’eficàcia necessària” 

HOYOYO

El tècnic creu que els errors propis van acabar arrabassant el triomf del Villarreal davant el Zurich

L’entrenador del Villarreal, Fran Escribá va explicar al final del partit contra el FC Zurich (1-1) que a l’equip li va faltar l’encert necessari per a poder portar-se els tres punts, que hagueren certificat el triomf dels grocs. “Hem jugat amb una sensació d’aclaparament en els últims minuts, perdonem el que no és normal i ens ha faltat ser eficaços de cara a porteria. Hem tingut almenys tres sense porter, una d’Pato i dues de Bakambu. Que falles tres sense porter en un mateix partit no ho recorde, açò no s’entrena, és tenir l’encert i nosaltres no ho hem tingut”.

No obstant això, el preparador del Submarí va assenyalar que l’equip s’ho jugarà tot a casa en l’última jornada. “L’empat fa ràbia perquè hauria vingut molt bé la victòria. Ara ens ho jugarem tot a casa. Davant de la nostra gent, en un dia festiu i segur que omplen el Madrigal. No serà un partit fàcil, però continuar en la competició segueix estant en la nostra mà”.

A més, Escribá també avise que l’últim partit no resultarà gens fàcil per al Villarreal: “Quan el joc d’ells consisteix a donar pilotes directes, és molt difícil de defensar. L’equip mereixia guanyar, som millor equip, però no hem aconseguit la classificació per errors propis. S’ha vist que tenen jugadors de qualitat i el que pense que serà senzill està equivocat, necessitem posar els cinc sentits”.

Compartir.