Placeholder canvas
Escribá: “L’equip ha fet un partit molt seriós”
Escribá: “L’equip ha fet un partit molt seriós”

HOYOYO

L’entrenador del Villarreal es va mostrar molt satisfet després de la victòria aconseguida davant el Real Betis

L’entrenador del Villarreal, Fran Escribá, es va mostrar molt satisfet després de la brillant victòria aconseguida davant el Real Betis en El Madrigal. “Estic satisfet. Internament, l’equip estava molt tranquil després dels dos últims resultats. El grup és molt madur i sap que el de les derrotes poden ocórrer. Sabem que estem bé i que una victòria hui ens tornava a ficar a dalt, que és on volem estar”, va explicar.

Respecte a l’anàlisi del partit, Fran Escribá va destacar la tranquil·litat que li va donar a l’equip el gol de Trigueros. “A partir del gol de Trigueros, vam poder controlar més i sortir més ràpid. Més enllà del resultat, i a més de que hem estat molt bé, crec que el partit de l’equip ha estat molt seriós”.

I amb la porta a zero de hui, el Villarreal s’assenta com l’equip menys golejat de Primera Divisió (7) i com una de les millors defenses d’Europa. “Sempre es diu que els equips que defensen bé poden aconseguir grans objectius. Per a nosaltres és una prioritat”, va puntualitzar el tècnic.

Els dos gols grocs van arribar amb sengles tirs llunyans de Trigueros i Soriano. Fran Escribá va reconèixer que no va ser una consigna i sí improvisació dels jugadors: “Quedaria bé dir que era una ordre, que havien de disparar des de fora, però no. Tirar de fora de l’àrea va ser una decisió dels jugadors. És una molt bona solució”.

Compartir.