Placeholder canvas
Escribá: “El gol ens va fer molt de mal” 
Escribá: “El gol ens va fer molt de mal” 

LA LIGA

El tècnic creu que l’1-0 de l’Athletic va desbaratar els plans del Submarí

L’entrenador del Villarreal, Fran Escribá, va explicar al final del xoc davant l’Athletic Club que el gol va acabar per arruïnar tots els plans del Submarí, l’estratègia del qual va funcionar en la primera part. “La nostra idea era que el partit fóra madurant a poc a poc per a després fer un pas endavant. És cert que després es va obrir un poc, però després va arribar el gol i ens va fer molt dany. A partir d’eixe punt no hem tingut la capacitat per a generar ocasions i donar-li la volta al marcador. Lògicament estic decebut, però la idea de partit la teníem clara i, fins a cert punt, durant la primera part, ens va eixir bé. Després ja dic que no vam saber donar-li la volta al marcador quan es va posar en contra”.

No obstant açò, el valencià va reconèixer que l’equip no va saber reaccionar a temps amb el desavantatge. “Sabíem que era un equip que venia patint a casa en alguns moments i hem cercat a Rodrigo per a donar-li un toc més físic. Hem tractat d’evitar la pilota parada i així ha sigut en la primera part, però en la segona part no hem sigut capaces de generar ni en canviar amb dos davanters”.

Pel que fa al pròxim partit, Escribá va assenyalar que es tracta d’un escenari diferent i que, per tant, l’estratègia també ho serà: “Fora està costant, però costa a tots. El futbol cada vegada està més igualat i costa moltíssim guanyar punts. El plantejament d’aquest partit no té res a veure amb el de Zuric. A Zuric no hi ha marge d’error. Necessitem la victòria i, per descomptat, el plantejament pot i deu ser més ofensiu que el de hui. Partint d’una seguretat ofensiva, a Europa League anirem a aconseguir una mica més”.

Compartir.