Escribá: “Depenem de nosaltres mateixos”
Escribá: “Depenem de nosaltres mateixos”
HOYOYO

L’entrenador del Villarreal destaca que el Submarí va fer un bon partit davant el RC Deportivo

El tècnic del Villarreal, Fran Escribá, ha subratllat en la roda de premsa posterior al partit davant del RC Deportivo de la Corunya “l’esforç” desplegat pel Submarí durant els 90 minuts de partit: “Estic satisfet amb el treball i l’esforç del equip. Ho hem donat tot per guanyar, però no ha pogut ser. El Deportivo va venir amb la consigna de ficar-se enrere i no hem pogut superar-los”.

En la mateixa línia, el tècnic valencià va puntualitzar que els resultats dels competidors del Submarí permeten al Villarreal, tot i l’empat, dependre de si mateix: “L’empat no ens agrada, però ens permet dependre de nosaltres en l’última jornada. Si guanyem al València no haurem de mirar altres camps”.

Així mateix, Escribá no va perdre l’ocasió de felicitar la “gran” actuació dels futbolistes menys habituals: “Al final no vam poder comptar amb alguns futbolistes importants. Malgrat això, els menys habituals han tornat a donar una lliçó de professionalitat”.

Finalment, el tècnic groc va felicitar a l’afició per la seua empenta durant tot el partit: “L’afició ha estat espectacular. Han animat moltíssim. Ho han donat tot de la mateixa manera que l’equip”.

Compartir.