Escribá: “Cal seguir en aquesta línia”
Escribá: “Cal seguir en aquesta línia”

HOYOYO

L’entrenador del Villarreal advoca per donar continuïtat a les bones sensacions davant la Real Sociedad

El tècnic del Villarreal, Fran Escribá, té clar que l’equip està en el camí correcte. De fet, l’entrenador valencià va reconèixer que la idea és donar continuïtat a les bones sensacions dels últims partits en el duel d’aquest diumenge en El Madrigal davant la Real Sociedad (18.30 hores): “La solidesa defensiva serà important. Hem de seguir en aqueixa línia i que la Real no ens faça ocasions de gol. És un equip amb jugadors importants de mig camp cap amunt, però anem a intentar minimitzar-los”.

Escribá va destacar que tindrà les baixes per lesió de Soldado i Bakambu, encara que podria fer canvis pel que fa a l’últim compromís davant el FC Zürich: “Els futbolistes estan cansats, però no hi ha colps i açò és important. Queda temps perquè recuperen i a més cal tenir en compte que podríem fer canvis. No m’agrada anticipar alineacions. L’equip és recognoscible i és lògic que hagen canvis, però serà paregut”.

Pel que fa a l’anàlisi del rival, Fran Escribá va lloar la qualitat del conjunt donostiarra: “La Real és un equip al que li agrada tenir la pilota i té gent per a jugar així. Al seu entrenador li agrada jugar des d’arrere i ho fan molt bé. Hem d’intentar que ells no estiguen còmodes. Anem a intentar no deixar-los jugar perquè si els deixem créixer amb pilota són un equip amb grans futbolistes”.

Compartir.