Placeholder canvas
Ens veiem a Belfast!
Ens veiem a Belfast!
||||||

El Villarreal CF farà viatge organitzat perquè els seus aficionats puguen presenciar la Supercopa davant el Chelsea FC

Ens veiem a Belfast! El Villarreal CF ha preparat diferents modalitats de viatge perquè els seus aficionats puguen desplaçar-se a presenciar la Supercopa enfront del Chelsea FC, que se celebrarà el dimecres 11 d’agost a les 21.00 hores en l’estadi Windsor Park de Belfast (Irlanda del Nord). La UEFA destinarà 1.500 entrades a l’afició groga.

A causa de la urgència amb la qual s’haurà d’organitzar el viatge per les restriccions pròpies de la pandèmia del Covid-19 i amb totes les dificultats que això representa, el club ha decidit fer l’esforç de subvencionar part del viatge amb l’objectiu de poder facilitar el desplaçament.

IMPORTANT

 • ‘Certificat de vacunació’: ho poden obtindre tots aquells que tinguen la pauta de vacunació completa, vàlida a partir dels 14 dies del subministrament de la segona dosi (o primera en el cas de Janssen). Aquests aficionats podran moure’s per la ciutat lliurement, sempre que no decidisquen fer el viatge bambolla. Els menors de 18 anys estan exempts de mostrar el certificat de vacunació i també podran moure’s sense restriccions.
 • Prova PCR obligatòria: TOTS els aficionats -excepte els menors d’11 anys- hauran de presentar una prova PCR negativa en les 72 hores abans de la seua entrada a Belfast, independentment que tinguen el seu certificat de vacunació completa. La mateixa prova servirà per a tornar a Espanya, amb el que es recomana realitzar-la el dilluns 9 d’agost, així val tant per a entrar com per a eixir.
 • Tots els aficionats hauran d’emplenar el formulari en línia d’accés al Regne Unit (UK passenger locator form) i un altre de retorn a Espanya. L’agència de viatges subministrarà els enllaços corresponents.
 • Els aficionats podran viatjar amb DNI o passaport en vigor a Irlanda del Nord.
 • La presentació de tota la documentació requerida per a realitzar el viatge és responsabilitat personal de cada aficionat.

 

TERMINI I PROCEDIMENT PER A CONTRACTAR ALGUNA DE LES 3 MODALITATS DE VIATGE:

LA GESTIÓ SERÀ EN LÍNIA A TRAVÉS DE https://www.villarrealsupercopa.com I ES TANCARÀ EL DIVENDRES 6 D’AGOST A LES 14.00 HORES.

Així mateix, també es podrà fer la gestió de manera presencial en les taquilles de l’Estadi de la Ceràmica i a l’agència de viatges Villarreal CF (C/Major) el dimecres i dijous en horari ininterromput de 9.00 a 19.00 i el divendres de 9.00 a 14.00hs.

MODALITATS DE VIATGE

1.VIATGE BAMBOLLA EN XÀRTER ANADA I VOLTA EN EL DIA + ENTRADA Al PARTIT + DESPLAÇAMENTS INCLOSOS: 200 EUROS.

Les autoritats locals han permés que aquells aficionats que no tinguen la pauta de vacunació completa, puguen desplaçar-se el mateix dia del partit en vols bambolla que organitzarà el club, on seran traslladats en la seua arribada a una zona exclusiva i delimitada per a l’afició groga en la qual hi haurà diverses activitats d’animació (Seaview Stadium del Crusaders FC). Posteriorment, se’ls portarà a l’Estadi Windsor Park i el retorn serà després del partit.

 • Requisits per a poder fer aquest viatge: formulari d’accés a Irlanda del Nord i de retorn a Espanya, i la PCR negativa per a poder entrar al país (excepte menors d’11 anys).
 • Important: Aquells aficionats que tinguen el certificat de vacunació completa i decidisquen anar en aquest viatge bambolla, no podran eixir-se de la mateixa i hauran d’estar al costat de l’expedició durant tot el desplaçament.

2.VIATGE ANADA I VOLTA EN XÀRTER EN EL DIA (NOMÉS VACUNATS I MENORS DE 18 ANYS) + ENTRADA Al PARTIT + DESPLAÇAMENTS INCLOSOS: 300 EUROS.

 • Requisits per a poder fer aquest viatge: formulari en línia d’accés a Irlanda del Nord i de retorn a Espanya, la PCR negativa per a poder entrar al país (excepte menors d’11 anys) i el certificat de vacunació completa.

3.VIATGE EN XÀRTER EL DIA ABANS DEL PARTIT (NOMÉS VACUNATS I MENORS DE 18 ANYS) + NIT D’HOTEL 4* + ENTRADA Al PARTIT + DESPLAÇAMENTS INCLOSOS: 570 EUROS.

 • Requisits per a poder fer aquest viatge: formulari en línia d’accés a Irlanda del Nord i de retorn a Espanya, la PCR negativa per a poder entrar al país (excepte menors d’11 anys) i el certificat de vacunació completa.

 

ENTRADES SOLTES

 • El club vendrà entrades soltes de 80 euros a aquells aficionats que tinguen el certificat de vacunació i vulguen desplaçar-se pel seu compte.
 • Les sol·licituds hauran de realitzar-se a través del següent correu electrònic: taquillas@villarrealcf.es
 • El termini ja està obert i es tancarà aquest dijous a les 12.00 hores. El club donarà una resposta a través del correu electrònic amb la forma de pagament i la confirmació d’aquestes.
 • Important: Els aficionats que decidisquen viatjar pel seu compte hauran de tindre el certificat de vacunació completa i realitzar-se la prova PCR negativa 72 hores abans de la seua entrada a Irlanda del Nord. Per a aquells que vagen a estar més de 3 dies allí, hauran de repetir una altra PCR al segon dia de l’arribada en destinació.

PROVES PCR

El club ha arribat a un acord amb el Laboratori Pilar Marí de Villarreal perquè els aficionats puguen fer-se la prova PCR a un preu de 65 euros. Una vegada confirmat el viatge, l’aficionat rebrà tota la informació corresponent.

Comença el compte arrere per a la Supercopa… I no t’ho pots perdre! Ens veiem a Belfast!

Compartir.