skip to content
“Ens espera un repte important a Mallorca”
“Ens espera un repte important a Mallorca”

Quique Setién ha destacat la capacitat defensiva i la velocitat al contraatac del quadre balear (divendres, 19.30h)

L’entrenador del Villarreal, Quique Setién, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a analitzar la prèvia del partit davant el RCD Mallorca, corresponent a la jornada 2 de LALIGA EA Sports, que es jugarà en l’Estadi Mallorca Són Moix.

El tècnic càntabre ha ressaltat les diferències futbolístiques entre el Real Betis -últim rival groc- i el RCD Mallorca: “Espere partits diferents perquè són dos equips que no tenen res a veure. Ens hem d’adaptar a les qualitats del Mallorca. És un equip amb alternatives i que sap canviar el registre segons les exigències del partit. No necessita molt per a generar-te perill. Té una capacitat extraordinària per a mantindre’s fermes en defensa i, a més, saben fer mal a dalt”.

Malgrat començar el campionat amb una derrota, Setién també ha assegurat que encara és prompte i que l’equip anirà millorant amb cada partit: “Sempre hi ha coses que millorar. Hem de continuar treballant i incidint en la col·locació dels jugadors i en els aspectes defensius. També anirem agafant ritme de competició”.

D’altra banda, l’entrenador groguet ha reconegut que per a guanyar a Mallorca l’equip ha de ser contundent en totes dues àrees: “Crec que tindrem bastant control en el joc, però amb això no prou. Hem de ser capaços de fer perill, estar encertats de cara a porteria i controlar les accions defensives del Mallorca, frenant els seus contraatacs i les pilotes llargues a l’esquena de la defensa. És un equip perillós”.

Finalment, Setién ha reconegut que el matx davant els vermells serà un “repte important” que haurà d’abordar el Submarí: “Serà un partit complicat. És un equip molt difícil. No busca tant la pilota com nosaltres. Intentaran aprofitar els nostres errors i replegar ràpid davant els seus contraatacs. Vull veure com gestiona el meu equip, enfrontar-se a un rival que defensa molt bé i sap eixir al contraatac”.

Compartir.