“Ens enfrontem a un equip amb qualitat”
“Ens enfrontem a un equip amb qualitat”

ACF FOTOGRAFÍA

Paco López va analitzar el pròxim xoc del ‘B’ davant el Lleida Esportiu

L’entrenador del Villarreal B va comentar en roda de premsa el pròxim partit que el filial disputarà davant el Lleida Esportiu (diumenge, 17.00 hores, Mini Estadi). Paco López va comentar la qualitat del rival que tindran davant. “El Lleida és un dels pocs equips que intenta jugar al futbol, que fa atacs combinatius i que té molta qualitat i experiència. Ha estat tot l’any a dalt i serà un partit complicat”, va expressar.

No obstant açò, el míster va afegir que aqueix tipus d’equip pot vindre bé per a la forma de jugar de l’equip. “En ser un equip que juga al futbol, pot venir bé a la nostra forma de jugar, sempre que estiguem al nostre nivell”, va comentar.

Sobre la situació de l’equip, Paco López va expressar que està sent una temporada una miqueta complicada. “La temporada està sent rara. Ha passat de tot. En la primera volta estàvem quasi en ascens, però en estar tot tan igualat, si estàs tres o quatre setmanes sense guanyar, t’adones que no t’has salvat matemàticament i has de fer-ho”, va explicar.

Quant a l’any del filial, el míster es va lamentar de la mala fortuna que han tingut al llarg de la temporada. “Ha sigut un any amb lesions, baixes i moltes adversitats. Ens ha faltat una regularitat que, d’haver-la tingut, estic convençut que hauríem estat ahí dalt. És una llàstima no haver pogut lluitar amb els de dalt per petits detalls”, va afirmar.

Encara que para Paco López, l’any ha sigut complicat per a tots els filials de la categoria, per açò, va valorar que els seus jugadors rendiren amb nivell per al primer equip. “La temporada ha sigut complicada per a tots els filials, els rivals tenen plantilles competitives i l’objectiu de l’ascens. No és fàcil per als joves competir així, però un altre dels nostres objectius és formar jugadors i molts han debutat amb el primer equip. El planter està treballant bé”, va finalitzar.

Compartir.