skip to content
Endavant recolza al Club Gimnàstica Rítmica Vila-real
Endavant recolza al Club Gimnàstica Rítmica Vila-real

VILLARREAL CF

El Villarreal CF amplia el seu programa de patrocinis esportius per a la temporada 2016/2017

 

El Club Gimnàstica Rítmica Vila-real arriba a Endavant Esports. El club vila-realenc se suma des de hui mateix al projecte que porta a terme el Villarreal CF per ajudar a esportistes individuals i equips de la província de Castelló.

L’entitat groga continua així augmentant el seu radi d’acció a través d’Endavant Esports, que va començar la seva marxa en 2004 amb Pablo Herrera, després que el jugador de vòlei platja castellonenca guanyés una medalla en els Jocs Olímpics d’Atenes. Des de llavors, el patrocini i ajuda del Villarreal CF no ha parat d’augmentar per als diferents equips i jugadors individuals que anaven formant part del programa Endavant Esports. Fins ara, el programa comptava amb dotze clubs i cinc esportistes d’elit de la província, donant abast a més de 4.000 esportistes. A ells, se suma a partir d’ara el Club Gimnàstica Rítmica Vila-real.

Cal destacar, que l’ajuda que ofereix el Vilkarreal CF a tots aquests esportistes i entitats no és només econòmica, sinó també esportiva, brindant les instal·lacions i l’assistència mèdica del club.

El Club Gimnàstica Rítmica Vila-real va ser admès en el Registre de Clubs i entitats esportives de la Comunitat Valenciana en l’any 2011. Des de llavors, el club no ha deixat de créixer, compten amb gimnastes en categoria aleví, infantil, cadet i sènior. Així mateix, ha aconseguit mèrits provincials i autonòmics amb les diferents gimnastes.

En els propers dies la família d’Endavant Esports seguirà creixent amb més clubs i esportistes. Benvinguts a Endavant Esports!

Compartir.