Placeholder canvas
Endavant Esports, un impuls al talent de la nostra terra
Endavant Esports, un impuls al talent de la nostra terra
||||

El Villarreal fomenta l’esport d’elit a la província de Castelló des de 2004 amb excel·lents resultats

Una aposta pel talent de la nostra terra. Des de 2004, el Villarreal CF contribueix activament a impulsar l’esport d’elit de la província de Castelló, a través del programa de mecenatge esportiu ‘Endavant Esports’, que s’ha consolidat en un ambiciós projecte del qual formen part en l’actualitat 34 clubs, 39 esportistes i cinc competicions de 21 disciplines diferents.

Fins a 9.500 esportistes castellonencs de totes les edats obtenen suport econòmic i esportiu del Submarí Groc, que destina una gran quantitat de recursos al projecte. Els excel·lents resultats collits cada temporada pels seus integrants reforcen la missió d’Endavant Esports, que és la de fomentar i estimular l’esport a la nostra província.

En constant creixement, aquesta temporada s’han unit a Endavant Esports 18 esportistes (Miguel Pérez, Diego López, Jairo Noriega, Ariana Gómez, Carmen Ferrara, Pere Jiménez, Víctor Ruiz, Sergio Martínez, Ainhoa Gimeno, Paula Viciano, Carmen Ramos, Pablo Ania, Rubén Albiol, Alba Cebrián, Carla Tejedo, Óscar Pinto, Aida Beteta i Pau Martínez) i 7 nous clubs (Vila Swim Fondistas Club de Natación, Club Triatló Tritrail Castelló de la Plana, Club Tritons Vila-real, Vila-real Club Rugby Penyagolosa, Amics Handbol Onda, Club Tennis Taula Santísimo Salvador y Club Bàsquet Benicarló).

Un curs brillant per a Endavant Esports

Amb la seua encomiable dedicació, els clubs i esportistes d’Endavant Esports representen a la nostra província en una infinitat de tornejos nacionals i internacionals, situant a Castelló en la cúspide del món de l’esport. Així mateix,competicions com Penyagolosa Trails o la Marató dels Dements promocionen els impressionants paratges de la nostra regió.

En la present campanya, Roberto Bautista ha aconseguit la millor classificació de la seua carrera en el rànquing ATP (9é) i va arribar a les semifinals de Wimbledon, Sebastián Mora s’ha penjat set medalles en Campionats d’Europa i del Món en els últims cinc mesos de competició i, igual que Pablo Torrijos, ha certificat la seua presència en els JJOO de Tòquio 2021. Per si no fos prou, el triplista castellonenc ha batut el rècord d’Espanya en Triple Salt, en registrar una marca de 17.18 en el Campionat Nacional de Pista Coberta celebrat a Orense, on el seu club, el Platges de Castelló, va ser absolut protagonista en aconseguir 19 medalles.

La irrupció de Jairo Noriega, els èxits de Lidón Muñoz, Sara Sorribes i Ariadna Edo, l’estabilitat de projectes com el TAU Castelló, el Servigroup Peníscola FS, l’UBE L’Illa-Grau o el Bisontes de Castelló són només alguns exemples dels innombrables assoliments que conquisten els nostres esportistes cada cap de setmana en tots els racons del nostre país. El seu esforç i dedicació reforcen el compromís del Villarreal amb l’esport de la província i l’esperit del projecte ‘Endavant Esports’.

Compartir.