skip to content
Endavant Esports: l’esport provincial batega amb força
Endavant Esports: l’esport provincial batega amb força
||||

El programa de mecenatge esportiu incorpora set nous clubs i un esportista

El Villarreal CF i la Fundació del Villarreal CF han presentat el nou projecte d’Endavant Esports per a la present temporada 2021/22. El programa de mecenatge esportiu incorpora un total de 33 clubs i 16 esportistes, que reben l’impuls del club groc. Aquesta temporada, Endavant Esports ha donat la benvinguda al ciclista Óscar Cabedo i a les entitats Club Ciclista Sepelaco, Club Esportiu Handbol Castelló, Club Handbol Nules, Club Handbol Unió Esportiva Betxí, Club Natació Nados Castelló, Club Natació Azahar Sincro i Templo Marcial Castelló.

Els nous integrants han valorat la seua annexió a un programa de mecenatge esportiu que porta actiu des de l’any 2004. “El projecte d’Endavant Esports em sembla una col·laboració positiva amb l’esport provincial, crec que m’ajudarà molt associar el meu nom a un gran club com és el Villarreal”, assenyala el ciclista Óscar Cabedo.

El president del Club Natació Nados Sincro, Javier Soriano, ha destacat la capacitat que atorga a l’entitat l’ajuda del Villarreal CF: “El projecte ens sembla senzillament fantàstic. Ens fa diferents i ens dona un plus als esports afiliats”. En aqueixa mateixa línia apunta també Ignacio Sorribas, president del Club Handbol Betxí: “És una gran iniciativa. Si el futbol no mou a la resta d’esports, alguns acabaran desapareixent. Esperem que aquesta col·laboració continue donant fruits a la llarga i que ens ajude a augmentar el nivell en el club”.

Finalment, el president del Club Ciclista Sepelaco, José Cabedo, reconeix que espera créixer de la mà del Villarreal CF i la seua Fundació: “És un projecte que ajuda a molts clubs. Nosaltres busquem que la nostra entitat cresca any a any amb l’ajuda d’Endavant Esports. Aquest suport econòmic ens permetrà arribar a més competicions i proves nacionals i internacionals amb els nostres equips”.

Compartir.